Ez minek a hangja lehetett? (Egy ismert madárhangra és kocsiriasztóra sem hasonlít. Bővebben lent)
Már 2-3 hónapja foglalkozom UFOkal,földönkívüliekkel.Több száz oldalnyit olvastam neten,könyveket,tanultam fizikát,stb.Nos eddig ismeretek széles tárházát szedtem össze és ki tudom szűrni a valótlan állítások nagy részét.Nade most hozzáértők tapasztalata kellene!2napja este hajnali 2 körül a szüleim (mind a ketten,és még 1;2 ember a faluban) egy különös hangra lettek figyelmesek mely nem hasonlított sem madár hangra sem kocsiriasztó zajára...Ezt az elmondásokból tudom!Megkérdeztem hogy mire hasonlíthat ez a hang vagy mihez áll a legközelebb de csak azt a választ kaptam, hogy ezt nem lehet behatárolni...Lehetséges lenne ,hogy megérezték a földönkívüliek, hogy 2-3 hónapja szinte csak velük foglalkozom??Vagy van valami újfajta repülőgép aminek nagyon éles hangja van és szinte csak a szüleim hallották?
U.I:Azt elfelejtettem írni az elején, hogy ez a hang leginkább egy(eddig még sosem hallott) gépre hasonlított!
Akinek van fogalma,hogy mi lehetett ez a hang akkor írjon!
Kedves Kérdező!
Esetleg ezt,vagy hasonlót hallodtatok? : http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vcUDY..
13:43
Nem forgattam ki senkinek a szavait, csak adtam egy teljesen reális magyarázatot a kérdésre. Neked meg komplexusod van, igen képzeld el magasan iskolázott vagyok, csak éppen nem annyira sznob mint te. Képzeld még olvasni is tudok és ötösöm volt szövegértésből általánosban, ezt a hasznos tudományt mind a mai napig használom az igaz ügy érdekében, soha senkinek nem forgatom ki a szavait.
Te teljesen igazoltad a feltevésemet. Csak azt vetted észre amit látnia akartál, hogy valaki letámadt. Miközben erről szó sem volt.
így van ez az ufókkal is, ha látni akarsz egyet mindenhova oda képzelsz egyet.
19:08-as azt mondják,hogy nem is hasonlított..De azért köszönöm :D
Az előző válaszolónak az UFOkkal kapcsolatban csak annyit,hogy ÉN és nem a szüleim "foglalkoznak" ezzel a témával!Ezt csak azért ,mert arra utaltál,hogy beképzeltem,nos ha ezt a hangot csak én hallottam volna akkor benne lenne a pakliban,de mivel ők hallották 2-en ezért ezt kizárnám..
volt benne szabályszerűség mint egy riasztónak?
nagyon magas hangja volt?
"mozgott" a hang?
A Hang nem képzeletbeli volt, ezt nem is állítottam.
azt állítottam, hogy Te minden áron ufó élményt akarsz ezért az első "megmagyarázhatatlan" dologba bele magyarázod. Ezt állítottam!
Semmire nem hasonlít! Tehát minden szóbajöhető neszt figyelembe vettél. Minden madár fajt és minden gépezet, minden hangutánzó művész minden szintetizátor zajt, , minden macskát, minden fingós párnát megvizsgáltál - más nem jut eszembe de lehet még más földi hang adó teremtmény vagy szerkezet is.
A fő kérdés az "Ez minek a hangja lehetett?". normális magyarázatokra is vársz a fogalmazás alapján, de te feltétlenül kihegyezed az általad hallani akart válaszra. Minden mást elutasítasz.
21.35-nek :
"volt benne szabályszerűség mint egy riasztónak?"
Nem
"nagyon magas hangja volt?"
Volt magas hangja is
""mozgott" a hang?"
Igen távolodott,közeledett!!
Ezt a választ adták!
Az utolsónak,hogy igen jópár madárhangot,kocsiriasztót átnéztem,de nem volt köztük..:( Az UFO-s dologra kitérve igazad van mivel nem hallott se anyám se apám azelőtt ilyen hangot!
U.I:Mivel apa falusi ezért szinte minden madárt felismer rengeteget csak a hangja alapján..
Oké madár nem volt, kocsi riasztó sem, volt.
Ha lenne róla felvételed könnyebben segíthetnénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!