Baracsi Ágota kérdése:
A reptiliánoknak tényleg zöld szemük van?
Figyelt kérdés
Ha valakinek zöld szeme van, sárga pöttyökkel, az tényleg álcázott reptilián? Haverom mondta, de én nem hiszem el! Ugye nem?2011. aug. 22. 13:54
11/19 A kérdező kommentje:
A Roli felőlem ott maradhat, ahol akar. Az aranypettyes zöld szemével együtt. Végeztem vele...
2011. aug. 22. 15:26
12/19 üreginyul válasza:
Ha legközelebb zöld szeművel találkozol, löttyintsd képen egy pohár vízzel, az a biztos módszer. Láttam egy filmben, hogy attól elsisteregnek. :)
13/19 anonim válasza:
Hűű gec. Nekem is zöld szemem van!
14/19 BlackSword válasza:
Most aztán szépen lebuktattok minket...
vezértábornagy...
a reptoid haderők legfőbb parancsnoka...
15/19 üreginyul válasza:
Ezt már benyeltétek reptoidok! :D
Tudjuk hol vagytok, már úton van felétek egy csini nakvada töltet... Bye-bye!
O'Neill ezredes
16/19 anonim válasza:
ÚRISTEN. AKKOR ÉN MIVAGYOK? Nekem ZÖLDESKÉK a szemem? Reptoid baba vagy Reptoid ember? :D
17/19 anonim válasza:
És akinek zöldes-barna, az már reptoid-ember hibridnek számít? Dandártábornok, ezredes, hadnagy, kérhetnék autogramot?
18/19 anonim válasza:
A Földért cserébe kapsz minden Reptoidtól autogrammot (+élhetsz a mi bolygónkon utána)
Reptoid Elnök
19/19 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat!Látom, írtak a reptoidok, és a zöld szeműek is :) Viszont nem írt egyetlen zöld szemű reptilián sem... Tehát az elmélet megbukott!
2011. aug. 24. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!