ChrisMix kérdése:
Melyik Földönkívüliben bízhatunk? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Még új vagyok ebben a körben és nem tudom melyik földönkívüliben bízhatunk ha mégis találkoznánk velük.Hallatom már a szürkékről de többről nem valaki segítsen!2011. aug. 16. 21:25
1/15 anonim válasza:
Te is jó nagy földönkivüli vagy.Menj keresd a társaid. Szólj,ha találtál.
2/15 anonim válasza:
csakis a reptiliánokban!! a többiben ne bízz, hazudnak mint a fene :D:D
4/15 anonim válasza:
Milyen téren? Ha arra gondolsz, hogy melyik támadna meg, szerintem egyik se, mert a földön több felfegyverzett ember van, mint ahány fegyverest ők ide tudnának hozni. Elég veszélyes lépés lenne a részükről a támadás, mert ha megsemmisülést nem, de komoly károkat szenvednének. Ha valaha megtalálják a Földet, akkor leginkább követet küldenének először. inb4 Ferike és 404 válaszok
6/15 anonim válasza:
A földönkívüliekben csak azok az emberek bízhatnak meg, akiknek nagy a midiklorián szintje.
8/15 anonim válasza:
mindegyikben megbízhatsz, ha találkoznál egyel kérd meg h vigyen magával, legalább 1 hülyével kevesebb lesz itt.
9/15 anonim válasza:
Szűrkékben igen, a reptoidek pedig el akarnak foglalni minket.
10/15 anonim válasza:
yoda mesterben, bár ő egy messzi messzi galaxisban van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!