Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Én egy 13 éves fiú vagyok aki...

234 kérdése:

Én egy 13 éves fiú vagyok aki esténként (nem mindegyiken) ufokkal álmodik. Valaki segítene és elmondaná miért?

Figyelt kérdés

Ez most nem olyan "kamu" nem kitaláció még a szüleim sem tudják ide írom először és utoljára!

Elsősorban 404 válaszát várom,ha mostanában nem elfoglalt!

Nagyon félek hogy elvisznek!

Ja és még valami minden este más a testalkatuk és a fejük.

2011. aug. 16. 08:33
1 2 3
 21/26 anonim válasza:

Értem, tehát kibővítve nem érthetek veled egyet? Mivel valóban ez a magyarázat, nem lehet hogy esetleg mind a pszichológusokat " koppintjuk"? Ne haragudj, de ez picit egoista hozzáállás. Minden esetre ha a kérdezőnek válaszol valaki, nem hiszem, hogy kötekedni kellene. Pláne nem lepontozni emiatt. ha mégis bántva érzed magad e miatt, szíves elnézésedet kérem.

(Bár a korod érdekelne...)

2011. aug. 16. 17:39
 22/26 anonim ***** válasza:

Bocsáss meg,én estem túlzásba!

És igazad van abban,hogy mind a pszichológusokat "koppintjuk" :)

Még egyszer elnézést!

14/F

2011. aug. 17. 10:40
 23/26 anonim válasza:
Természetesen semmi baj. köszönöm, hogy lemerted írni a korod és hogy mertél elnézést kérni. Manapság ez nem túl gyakori. Pláne névtelen fórumokon, ahol csak cívódnak az emberek.
2011. aug. 17. 14:25
 24/26 anonim ***** válasza:

Köszönöm!

Manapság sajnos nagyon ritka a Hozzád hasonló intelligens ember.

2011. aug. 17. 14:28
 25/26 A kérdező kommentje:
Ezt nem itt kéne de mind1!
2011. aug. 17. 16:41
 26/26 anonim ***** válasza:
Bocsesz! :)
2011. aug. 17. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!