Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Én egy 13 éves fiú vagyok aki...

234 kérdése:

Én egy 13 éves fiú vagyok aki esténként (nem mindegyiken) ufokkal álmodik. Valaki segítene és elmondaná miért?

Figyelt kérdés

Ez most nem olyan "kamu" nem kitaláció még a szüleim sem tudják ide írom először és utoljára!

Elsősorban 404 válaszát várom,ha mostanában nem elfoglalt!

Nagyon félek hogy elvisznek!

Ja és még valami minden este más a testalkatuk és a fejük.

2011. aug. 16. 08:33
1 2 3
 11/26 The Nobody ***** válasza:
58%
Túl sokat nézted a GYK-t.
2011. aug. 16. 09:32
 12/26 anonim ***** válasza:
70%
biztos h ufok ? nem lehet h démonok, csak azt hiszed h ufok?
2011. aug. 16. 09:34
 13/26 A kérdező kommentje:
Igen biztosan "ufok" !
2011. aug. 16. 09:36
 14/26 anonim válasza:
48%
Általában a rossz és visszatérő álmok hátterében feldolgozatlan problémák állnak. Lehet hogy régebben láttál olyan filmet vagy olvastál valamit, amit nem tudtál feldolgozni. Esetleg családi probléma is tetézheti. Ha nem változik, én a helyedben elmondanám a szüleimnek. Ha bízhatsz bennünk úgy is segíteni fognak. Akár egy pszichológus, vagy elég egy két velük folytatott beszélgetés is. Egyébként a kamaszok fogékonyak az ilyen témákra, engem is érdekelt egy időben, de nem ástam bele túl mélyen magam, mert paranoiás szintre is emelkedhet a dolog. Inkább kezdj el valamit komolyan sportolni, pl. karatézni. Az lekötheti minden szabad kapacitásod. Szerintem ufok nincsenek, Ha vannak, nem érdekelnek. Nagyon sok más dolog van. Egyszerűen "vond ki magad a bűvkörükből"...Ha pedig nem tudod, akkor nem is igazán akarod. Idővel el fognak múlni a rossz álmok, ha nem hagyod magad.
2011. aug. 16. 09:57
 15/26 anonim ***** válasza:

Utolsó:

Szépen lekoppintottál !

2011. aug. 16. 10:11
 16/26 A kérdező kommentje:

Hát van sport ami leköt : már 4 éve focizok!

Alig van szabadidöm!

Ma is lesz meccs,nemtudom már nem emlékszem mikor is kezdödött!

2011. aug. 16. 11:30
 17/26 anonim ***** válasza:
82%
én meg arról a csajról álmodtam aki bejön nekem, durva nem?!:D hát am meg nézd, vki csajról álmodik, vki meg ufokról...kinek mi jut :D:D:D:D:D
2011. aug. 16. 11:52
 18/26 anonim ***** válasza:

Már miért ne lennének idegenek? Az ufo (unidentified flying objects - azonosítatlan repülő tárgyak) és az ún. ufonauták nem ugyanazok azért.

Az azonban, hogy róluk vagy velük álmodsz nem jelenti feltétlenül azt, hogy el is visznek. Kicsit lazulj el, kapcsolj ki, igyál meg estére valami nyugtató teát vagy szippants levendulát, nézz focimeccset, olvass és ne félj az álmaidtól. Egyszerűen próbáld nyugtázni őket és napközben pedig tereld a gondolataid. El fog múlni, nyugi.

2011. aug. 16. 13:02
 19/26 anonim válasza:

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 10:11

Bocs, nem értem,nem látok ilyen választ itt. Miért is koppintottalak le?

2011. aug. 16. 14:40
 20/26 anonim ***** válasza:

Most olvastam a kommented!

Akkor szerintem azok olyan dolgok,amiktől félsz a tudatalattidba,és álom formájában mutatkoznak.

Esetleg egy régi rossz emlék,egy film amitől féltél,stb.

Ez volt a válaszom.

Te lényegében ugyan ezt leírtad,csak másképp megfogalmazva,és kibővítve!

2011. aug. 16. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!