Én egy 13 éves fiú vagyok aki esténként (nem mindegyiken) ufokkal álmodik. Valaki segítene és elmondaná miért?
Ez most nem olyan "kamu" nem kitaláció még a szüleim sem tudják ide írom először és utoljára!
Elsősorban 404 válaszát várom,ha mostanában nem elfoglalt!
Nagyon félek hogy elvisznek!
Ja és még valami minden este más a testalkatuk és a fejük.
húújaj, vigyázz, már látom is őket!!......isteneem...-.-"
talán nem kéne annyi amcsi baromságot nézni
Én kiskoromba álmodtam velük amikor bejött a Toyota Yaris reklámjaXD
első
Ez egy hatalmas baromság, legtöbbször olyanról álmodok amivel még sose foglalkoztam vagy csak nagyon ritkán...
Nem foglakozom az ufokkal nem is gondolok rájuk.
De tegnap este valami furcsát álmodtam.
Nem kifejeztten ufo-k voltak benne hanem egy hely amire már nem igazán emlékszem.
Annyira emlékszem hogy zöld színe volt a háznak ami csúcsos volt és ki volt rakva egy jel az oldalára (sajnos már arra sem emlékszem)
Hogy mik ha nem "kifejezetten" ufo-k?
Törpe kutya méretű valamik,amik csak ott álltak a ház
előtt (meg sem mozdultak egész álmom során mégcsak levegőt sem vettek)
Az ember mindig azzal álmodik ami egy kicsit is foglalkoztatja,szerintem.
És 404 csak kamu,és sok hülye ember hisz is neki.
Szerintem téged egyszer már elraboltak az UFO-k,és ellopták az IQ-dat! XD
Na de komolyra fordítva:
Szerintem túlságosan belemerültél ebbe a témába,túl sokat foglalkozol ilyen dolgokkal,azért ezzel álmodsz.
Ez például olyan,mint amikor valaki olvas a természetfeletti lényekről,s lassacskán elkezd hangokat hallani,illetve olyan,esetleg hasonló dolgokat észlelni,amikről olvas. De igazából csak bemeséli magának.
Inkább olvasgass,nézegess,hallgass valami vidámat,akkor elmúlnak ezek az álmok! :)
Ne félj,nem fognak elvinni! :D
Most olvastam a kommented!
Akkor szerintem azok olyan dolgok,amiktől félsz a tudatalattidba,és álom formájában mutatkoznak.
Esetleg egy régi rossz emlék,egy film amitől féltél,stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!