Az utcán össze lehet téveszteni egy ilyent egy UFÓval?
Figyelt kérdés
Sok idegent véltek felfedezni már a történelemben, akik ha igaz köztünk élnek. Sok utcai megfigyelés feltehetően hamis volt. Sokan az utcákon láttak idegeneket sétálni, te összetévesztenéd-e ezt egy ufóval ?
http://www.youtube.com/watch?v=iCIhbs6MNcI&feature=fvwrel
2011. aug. 13. 19:38
1/8 anonim válasza:
Nem, mert egy ufo az repül, és nem lehet felismerni.
2/8 anonim válasza:
UFÓ = azonosítatlan légijármű
Szal nem
3/8 anonim válasza:
ez csak az emberek külsejének gúnyolása...vannak különc vagy különös emberek.ennyi.
4/8 anonim válasza:
De nem értem mi olyan hihetetlen ezen. Bármi, bárki élhet az emberiség közt elvegyülve úgy, hogy ti sz*rt se tudtok róla, vagy tehettek ellene. Bármi.
5/8 anonim válasza:
Egy ufóval nem mivel az UFÓ=Azonosítatlan repülő tárgy.
6/8 anonim válasza:
Jól van játsszátok az eszeteket, h ti tisztában vagytok azzal, h mi az UFo pontos jelentése, de egyértelmű, h mire gondolt a kérdező.
Én nem tudom elhinni, mi a f*asznak jönnének ide?
7/8 anonim válasza:
Az object mióta hosszú O? Failer.
8/8 anonim válasza:
Wyrm-nél a pont. Sok majom okoskodik, de még annyit sem bír leírni, hogy UFO.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!