Valaki észlelt ilyent?!
Te tényleg nagyon unatkozol! HA nem hszel ezekben a dolgokban miért olvasol és írsz ebben a témában?
Am. igenis léteznek ,csak fel kéne nyitni neked is a szemed,egyszer ugyis megtudod.Jó elhiszem azt is hogy van néhány pihent agyú(mint te) aki meg valami sztoryt kitalál...de ilyen tényleg van hogy valaki álmában beszél egy halottal...
2. válaszoló vagyok. Hangnem egy írásban? Hm, és még én vagyok a 16 éves ugyebár...
Akkor mégegyszer leírom, mert látom a felfogó képességed nem az igazi. Ha van egy témakör, legyen Autók, vagy Szerelem, vagy Kultúra, teljesen mindegy. Ha engem érdekel 1 téma, és azon belül 1 kérdés, akkor elolvasom, és ha tudok válaszolok rá. Ha érdekel 1 téma, de nem érdekel 1 kérdés az 1000 közül, akkor nem megyek be oda, és kezdek el hurrogni, hogy ez mekkora hülyeség már, meg milyen hülye kérdés, hanem fogom magam és keresek egy olyan kérdést amire tudok válaszolni. Te most azzal védekezel, hogy kit hurrognak le, meg tereled a témát. Nem kell a témát terelni, igenis itt te vagy az egyetlen aki most kiírt egy teljesen felesleges kérdést. Ismét mondom, más témakörben is írnak ki hülyeséget, nem csak ebben a témakörben. Mert képesek olyanokat megkérdezni, hogy a barátja megujjazta, vajon terhes-e. És te vagy az egyetlen aki most itt hőbölög, mert az hagyján hogy kiírtál egy teljesen értelmetlen kérdést, aki azt merészeli mondani hogy ne olvasd ezt a témát ha nem érdekel te egyből elkezded hogy na mert ő biztos 10 éves, meg nem tud még helyesen írni sem stb.stb. Gondolom arra számítottál hogy majd sokan mellédállnak aztán örülhetsz a fejednek, csak másnak van annyi esze, hogy nem ír be olyan témába ami nem érdekli. Szóval látom a szád az neked is elég nagy, csak sajnos a kritikát nehezen fogadod. Ne aggódj, lesz még nagyobb pofon is az életben, fel a fejjel:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!