De ki fogja gyűjteni a pénzt akiben meg lehet bízni hogy tényleg Ferihez kerül?
2011. aug. 16. 08:46
212/264 anonim válasza:
Minek gyűjteni? Ferinek már semmi baja. 404 meggyógyította.
2011. aug. 16. 09:58
213/264 anonim válasza:
De én amugy emlékszem hogy valaki azt írta hogy Feri otthon van és nem mer írni az oldalra. Akkor most hogy került a Tarzanhoz? :D
2011. aug. 16. 10:14
214/264 anonim válasza:
ma 00:31
Sajnos nem tudok küldeni. :( Eszmeralda szemműtétjére gyűjtök....
2011. aug. 16. 10:16
215/264 anonim válasza:
tegnap 23:25
Te meg ne kösd már az ebet a karóhoz, mert tényleg hülyeségeket beszélsz! Anyukámék és a nagyszüleim is gázpalackot használtak a gáztűzhelyhez, sőt mindenki, amíg itt falun be nem vezették a vezetékes gázt. Fenéket kell engedély! Mi még bográcsost is szoktunk főzni palackos gázzal, meg nem csak mi. Egyébként meg semmivel nem egészségtelenebb, mint a vezetékes gáz, annyi a különbség, hogy ez palackból jön.
Én megértem, hogy talán fiatal vagy, vagy nagyvárosi, aki ilyenről még nem is hallott, pedig ez így van. Úgyhogy ne erősködj, mert tényleg nincs igazad.
2011. aug. 16. 10:21
216/264 anonim válasza:
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:21
Végülis lehetséges önként üzembehelyezni engedélyek nélkül gázpalackot, de az nem szabályos, mindegy.
Mit ettek tegnap Feriék ? Mit sikerűlt elejteni ?
2011. aug. 16. 15:14
217/264 anonim válasza:
15:14 értsd már meg drágaságom hogy a palackos gáz bárki számára engedély nélkül elérhető. Van olyan gáz ami engedélyköteles, az a tartályos gáz, ami akár 1-2 évig is tárolja neked a gázt. Hétvégi házakba ajánlott az ilyen tartályos gáz. Lehet hogy Feriéknél tartályos gáz van és engedélyük is van rá, mert miért ne lehetne rá engedélyük. Attól hogy 404 barátja hosszú hajú és meditál, még kaphat engedélyt szerintem.
2011. aug. 16. 15:21
218/264 anonim válasza:
ma 15:14
Úristen, ilyen buta már nem lehet senki! Ááááá! :DDDD Az utánad írónak van igaza.
2011. aug. 16. 16:13
219/264 anonim válasza:
És mi van ha fatüzeléső kályhán főznek?Nyilván nem véletlenül ment a remete (én már csak így hívom akinél Feri van) fejszével egésznapra.
2011. aug. 16. 16:22
220/264 anonim válasza:
És mi van ha fatüzeléső kályhán főznek?Nyilván nem véletlenül ment a remete (én már csak így hívom akinél Feri van) fejszével valahová.Valószínűleg fát vágni...A pénzt ha küldünk Feri számlájára kéne utalni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!