Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Figyelemmel követitek 404 (a...

Figyelemmel követitek 404 (a Gyüjtő) és Feri (a Kérdező) találkáját a gyakorikérdéseken?

Figyelt kérdés
Nem hiszek az Ufokban de a történet izgi. XD
2011. aug. 10. 22:08
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
 191/264 anonim ***** válasza:
14%

Azt írták egy kis házikó van a semmi közepén, ahol nincsenek házak boltok és semmi sem. Kb egy fazonnak nem fogják bekötni a közműveket nem építenek neki gázvezetéket. Nem is lenne miből kifizetnie.

Egyébként 404 kezd Anettka nyomdokaiba lépni. :D Már annyira rossz, hogy olvasni kell.

2011. aug. 15. 22:56
 192/264 anonim ***** válasza:
69%

Nem értem én se a 22:38-et. Jani azt írta nincs áram meg víz. De a gázt nem írta. Nem értem mért kell piszkálni Janit. Ti látjátok valahol hogy a gázt is írja?

De még ha igaz is lenne h. nincs gáz, bográcsba olajban szabad tűzön simán lehet sült krumplit sütni és finomabb mint ha gázzal sülne mert a füst átjárja a krumpli ízét.

Nem tom ki vagy 55%-os de már abbahagyhatnád a piszkálózásod máshol is láttam hogy mindenkit molesztálsz és már nagyon kezdjük unni! Menj a francba! Most is azt hazudod hogy nincs gázuk.

2011. aug. 15. 23:03
 193/264 anonim ***** válasza:
16%
Úr Isten atya ég gázpalackról nem hallottál? Nekünk is az van. Te nagyon buta vagy hány éves vagy 9?
2011. aug. 15. 23:05
 194/264 anonim ***** válasza:
15%

Ezt írta Jani "Semmi közepén vannak 1 faházba és nincsenek szomszédok se boltok se emberek semmi csak kietlen pusztaság sehol 1 lélek" Tehát nincsen semmi sem.

Gázpalack üzemeltetéséhez kellene némi engedély is. Ahogy kiderűl az sem lenne jó mert a légnyomás szelep sugárzása káros hatású :D

Van kút, vagy mosakodáskor lenyalja magát a hajas ember ?

2011. aug. 15. 23:07
 195/264 anonim ***** válasza:
92%

ma 22:56

Sparhelt van, na! Mit kötözködsz! :DDDDD

2011. aug. 15. 23:07
 196/264 anonim ***** válasza:
34%
Nem óhajtok tolakodó lenni, de Jani hogyan megy haza ? Lemerűl a laptop meg mobil és gázpalackból nem lehet feltőlteni és ugye a környezetben nincsen 1 léleksem és semmi sem. Telapatikusan szól 404-nek hogy vigye haza vagy megkéri Tarzant hogy ejtsen egy verdát ?
2011. aug. 15. 23:10
 197/264 anonim ***** válasza:
73%

édes Istenem ez már tényleg fáj hallod nekünk is meg anyáméknak is gázpalackunk van és nem engedélyköteles,de ha az is lenne honnan veszed h nincs engedélyük? Ekkora hülyeséget h engedélyköteles gázpalack még életemben nem hallottam :D

Ha a tűzhelyedhez gázpalackot használsz az mióta engedélyköteles neked? Irány a dilidoki

2011. aug. 15. 23:11
 198/264 anonim ***** válasza:
69%

Nem is értem, miért gyanakszik valaki! Mindennapos, teljesen természetes és hihető dolog, hogy valakinek a földönkívüliek beültetnek valamit a köldökébe, amit aztán egy netes fórumról egy piros szemű önként jelentkező kiműt belőle, aki amúgy is gyűjti a földönkívüli tárgyakat, aztán elviszi pihizni az ismerőséhez, aki a napjait meditálással tölti, vagy félmeztelenül szaladgál baltával és valami eldugott helyen él egy kunyhóban, ahol a madár se jár....

Komolyan el nem tudom képzelni, mi lehet a furcsa és hihetetlen ebben a történetben???? Velem legalább havonta kétszer esik meg ilyesmi... :)

2011. aug. 15. 23:13
 199/264 anonim ***** válasza:
50%

Ne hangoztasd hogy van nem engedélyezett gázpalackotok

[link]

[link]

200/264 anonim ***** válasza:
22%

"Nem óhajtok tolakodó lenni, de Jani hogyan megy haza ?"

Neked mi a bajod Janival? Feri holnap hazamegy most írta Jani és? Közöd?

❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!