Új hipotézis, diator,404, elolvasnátok? (fontos)
Tehát, mindenki ismeria biblia szerinti isteni személyeket, angyalokat.
Mint ahogy Erich von Dainken-től hallhattuk, sok régi nép korában szálltak le a földre űrhajók, a börtönőrök.
De mi van az angyalokkal_ Az elméletem szerint az angyaloknak vélt lények valamiféle földönkivüli civilizáció részesei. Mivel a régi ember hitt a csodákban és a természetfelettiben, Isteni teremtménynek hitte az ismeretlen, nagyobb tudást birtokló fajt. Valószinüleg az "angyalok" segitették az embereket, technológiát, tudást adtak nekik, azok Isten felruházottjaiként bántak velük, és hogy azokban az udőkben választ nyújtsanak az érdeklődőknek, az emberek megirták a bibliát.
Mit gondoltok erről az elméletről?
Tudom , hogy mire akarsz kilyukadni...
A lényeg, hogy ezek a börtön örök vizsgáltak minket, hogy nem-e ébredünk-e fel a tudatlanságunkból.... A bibliai is írja, hogy az egyik emberhez idegenek szálltak le, és elvitték egy helyre-hogy mérje meg a gépüket..
Ők a birodalmiak voltak, azért csinálták és azért nevettek rajtunk mert azt sem tudtuk hogy mik vagy kik vagyunk... Butának néztek minket.
Sokat ellenőrizték hogy elég buták-e vagyunk.... Rájöttek, hogy igen elég buták vagyunk... A tudatunk akkor tudott szabadulni, amikor 1200-ban vége lett a háborúnak naprendszerünkben...
Igazából, nem is egy fajta börtönőr volt bolygónkon, olyanok is voltak akik a lelkeket hozták ide és zárták le évezredekre-hogy tudatlanok legyenek, és a birodalmi föderációnak az útjába ne álljon...
Nem voltak angyalok akik segíthettek volna rajtunk...
A plejádok próbáltak minket felébreszteni... de kezdtek elfajulni a dolgok... Ezért is elhagyták a bolygónkat, ők is emberek de ők tudattal és ésszel rendelkeztek képesek voltak itt hagyni ezt a bolygót...
Hagytak nekünk egy embert, az úgynevezett Jézust... Akit sajnos a zsidók megöltek... Élhetett volna még...
Na a lényeg, hogy ő már elérte az úgynevezett krisztus tudatot, valamelyest képes volt a valóságot megváltoztatni maga körül... Nem is tudom , hogyan is hívják ezt a képességet, talán metarizálás, Segítsetek ki...
A lényeg, hogy ő képes volt dolgokra... Ezt mi úgy nevezzük egyszerűen hogy krisztus tudat...
Ja igen van egy, technika amivel az elbutítást meg tudjuk előzni... Egy réz karperec, nem tudom hogy működik-e de remélem, hogy igen, ki kell próbálni...
Remélem hogy segítettem....
"...ezek a börtön örök vizsgáltak minket, hogy nem-e ébredünk-e fel a tudatlanságunkból.."
diator, elnézve az írásművedet, alapos lehet a meggyőződésük, hogy te még nem ébredtél fel a tudatlanságból :)
(persze, ha a szíriuszon tanultál magyarul, akkor semmi gond...)
ok, előfordul ez bárkivel... bár az a "nem-e" azért ütött :)
de igazából nem a helyesírás a probléma veled, kedves diator, hanem az, hogy olyan bődületes marhaságokat beszélsz, hogy a fal adja a másikat.
még ez sem lenne baj, elvégre mindenki úgy csinál magából hülyét, ahogy akar, de vannak itt jelen nem kevesen gyengébb képességű kartársak is, és ezeknek a megbolondítása azért már nem a bocsánatos bűn kategória...
Igen erre is van válasz, persze összeesküvés elméletnek fog hangzani..
A forrásokból amiket én olvasok azok szerint a biblia egy kitalált dolog lényegében.... De vannak benne dolgok, amiket megmásítottak... Ezt a galaktikus föderáció is közölte velünk...
Ők is egy hasonló istenben hisznek mint mi... De ők nekik isten nem egy személy, és nem az égben és a földben keresik...
Nekik az isten a matrix ( remélem tudjátok , hogy mit jelent a matrix).... a lényeg, hogy jézust a közhiedelem nem tudta elfeledni, csodáival és a szeretettel amit adott, ezért amit mondott megváltoztatták - lényegében ...
Amikor keresztre feszítették azt mondta , hogy akár angyalaimat hívhatnám seregeket , hogy bosszút álljanak rajtam... Ő itt arra gondolt, hogy telepatikusan akár segítséget is tudott volna hívni...
Tudod , abban az időben ő nem beszélhetett arról, hogy egy másik idegen világ tanította... Ahol megtanulta a materizálást... Megtanulta a tudást...
Mi mind a fény gyermekei vagyunk.. Képesek vagyunk a materizálásra, ami a tárgyakat a valóságot meg tudja változtatni a gondolatával... Ami azért nehéz mert nem tanítják nekünk..
A tudásunkat amit az idegenektől kaptunk régen, elzárták 7 pecsétes elzárás alatt van, ott pedig leírnak mindent, hogy mikor szabadulunk a börtönbolygóról, hogy milyen tudást birtokolhatunk..
De minek kell ezt eltitkolni ... :(
Röviden ennyi... most megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!