Mit gondoltok erről az oldalról? Mert szerintem ez Aranyi László nevü egyén ez valami ritka elmebajos. Ennyi baromságot egy rakáson még sehol nem olvastam
A fórumon kívül van az oldalán egy cikkgyűjtemény "Tartalom" címszó alatt. Itt az egyik kedvemcem:
Cím: "A térrezonátor, mint lehetséges ufóhajtómű " [link]
Mindamellett, hogy abszolút komolyan írja körül a témát, a cikkben található egy fénykép, melynek a címe: A repülő csészealj felpörgeti térrezonátorát (2.ábra).
amint látszik, A. László az "ufo" címszóval jelölte meg a képet. Gondoltam magamban: úgy látszik nem látott még ilyet:
Itt vesztette el nálam végleg a hitelét. Ha fel is járok olvasgatni a fórumára, az ő kommentjeit mellőzöm.
Sziasztok nem tudom valaki elolvassa e még ezt a bejegyzést, amit most irok, de én csak ma, véletlenul bukkantam rá erre a felháboritó mocskolódásra amit itt az Aranyi ur munkásságáról összehordtak. László egy nagyon tisztánlátó inteligens tiszteletre méltó ember, véletlen sem örult, vagy zavarodott. Valóban sok olyan téma van ami nem biztos csak elmélet, ám sok dolog amiröl ir közelebb áll a valósághoz mint amikkel egész diák korunkban hitegettek. Rengeteg elmélete azonban szilárd lábakon áll (ha vennéd a fáradságot hogy más forrásokból utánna olvasol, amit kétlek) tény szeru adatokon alapszik. Hozzátenném még, hogy szinte minden elmélet nem ö álltala felállitott, lászlóban csak van bátorság arra, hogy nyilvánosságra vigye, hanem több ember, számtalan évtizede végzett munkájának gyumölcse, többen az életuket áldozták azért, hogy elfogult szuk látóköru embereknek legyenmin nevetniuk. Sajnos a média, az oktatás igencsak visszatartja az információkat. Ime pár tény amit biztos nem tudtál, mert a sajtóban világszerte csak pár perces rövid cikként szerepelt:
3 éve lejárt a rooswelt incidens aktáinak titkositása (50 év) és az amerikai kormány, eleget téve az alkotmánynak, nyilvánosan elismerte hogy hazudtak, nemzetbiztonsági okokból! Azaz, a sajtóban annak idején megjelent cikkek a katonai hölégballonról hazugság volt. Ha még mindig nem érted olvass utánna.
Vagy például tudtad, hogy a nagy piramist állitólag 20 év allat egyiptomiak épitették? Inetigensnek tunsz számold ki, segitek ez azt jelenti, hogy minden egyes 3t ás kötömböt 2,8 perc alatt kifaragtak és helyére illesztették. Ugyesek voltak ezek az ókori népek nem? Mindegy mert egésznap sorolhatnám a badarságokat, amiket te meg sok ember elhisz, mert az iskolában ezt tanulta. Én személy szerint a logikának, több bizonyitéknak hiszek:) Remélem egyszer te is eljutsz arra a szintre, hogy visszamersz kérdezni, nemcsak elfogadod azt, amit a hivalos médiában hallasz. Ja egyébként mielött irnátok mekkora bunko vagyok, hogy nem ismerem az ékezeteket, lengyel betukészletu ipadról irok,mert 3 nyelven beszélek akkora bunkó vagyok:)
"ez azt jelenti, hogy minden egyes 3t ás kötömböt 2,8 perc alatt kifaragtak és helyére illesztették"
Nem azt jelenti. Azt jelenti, hogy 2,8 percenként illesztettek be egy kőtömböt, és mivel ezrével dolgoztak rajta, ez nem is lehetetlen.
Egy kőtömbön többen dolgoztak, lehet, hogy órákig, de mivel egyszerre több ezren faragnak több száz tömböt, végeredményben pár percenként elkészült egy.
Ugyanígy a szállítás. Több ezer szállítómunkás több száz kőtömböt képes egyszerre mozgatni.
>>elenleg kétműszakos munkarendben állítják elő Magyarországon a Suzuki Splash, Swift és SX4 típusú autókat, műszakonként 439 darab autó kapacitással, így egy nap 878 darab autó kerül le az esztergomi összeszerelő sorról.<<
Aranylaci gyenge logikájával az esztergomiak 1,6 perc alatt építenek meg 1 darab autót a semmiből, ami szuper képesség lenne, ha egy ember dolgozna rajta,. Több ezer munkással, összehangolt munkával viszont valóban 1,6 perc alatt gördül le egy kész autó.
Apró logika nem ártana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!