Miért vannak az ie. Lévő barlangrajzokon szkafanderes, védőruhás emberek? Időutazók, vagy ufósok?
Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 16:42
2/23 anonim válasza:
Ha időutazók lennének,szerintem nem lennének szkafanderben.Lehetséges,hogy földönkívüliek.
3/23 A kérdező kommentje:
Egyikőjüknek le volt véve a fejéről a szkafander és a feje tetején tölcsérek voltak ilyen lélegző tölcsérek sztm onnan vette a levegőt.
2011. júl. 21. 16:55
4/23 anonim válasza:
Én is láttam ilyet a tv-ben valamilyen ismeretterjesztő sorozatban!Érdekes!!!!!
5/23 anonim válasza:
Minden korban voltak magukat művésznek tartó tehetségtelen emberek
6/23 anonim válasza:
De kérlek mondd meg hogy hol láttad, így hogy válaszoljak :-)
Egyébként a leírásod alapján úgy hangzik mintha Shrek lenne :-)
7/23 anonim válasza:
Az biztos, hogy ezek a barlangrajzok Afrikában vannak, ha jól tudom a dogon nevű törzs környékén.
8/23 anonim válasza:
Kérdezö, linket tudnál küldeni?
9/23 A kérdező kommentje:
És az ősember rajzokon a szaladó antilopok feletti kerek ufóról vélemény?
2011. júl. 21. 17:09
10/23 anonim válasza:
az ember fantáziája képes kitalálni furcsa lényeket minden korban, ez sokszor egy egy óriási példány egy létező fajból, vagy több létező faj össze keverése. Aránytalanság sem újdonság, vannak betegségek, mint mondjuk a törpeség, amikor nagyobb az ember feje, ez miért ne létezhetne képzeletben egy óriásként is :-)
Több véres mitológiában, mint a dél-amerikai indiánoknak sok istenségük van amiket a többi isten megcsonkított, de ettől még tovább élt, akár úgy is hogy levette a saját fejét. De lehet ez a levett sisak dísz sisak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!