Rajtam kívül más is azt gondolja, hogy vannak időutazók é már nem s egyszer változtattak a történelmen?
"A kérdező kommentje:
ez elég hülyeségnek hangzik, már bocsánat :D"
A kerdesed meg nagyobb....
Nem, mert a kisebb változásokkal a múltban, milliók nem születnének meg a jövőben.
Mindennek következményei vannak, aki valami nagyobbat változtat, elképzelhetetlen következményei lennének. Ilyet nem kockáztatna meg senki, irányíthatatlan lenne.
Tényleg, légyszi írd már le, miért gondolod ezt, engem is érdekel. Egyébként tudom, hogy pl. Nagy Sándor se nyert volna annyi csatát, ha nem segítettek volna neki. És ott vannak a földönkívüliek, akik valójában időutazók is lehetnek...annyi rejtély van a Földön, miért ne lehetne épp ez igaz? Jobb, ha nyitott az ember, szóval szerintem lehetséges.
Ja, és még valami. (Az előttem szólókhoz: -Ha ez igaz, és tényleg megtörtént, akkor mi honnan tudnánk róla?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!