Rajtam kívül más is azt gondolja, hogy vannak időutazók é már nem s egyszer változtattak a történelmen?
"Rajtam kívül más is azt gondolja, hogy vannak időutazók é már nem s egyszer változtattak a történelmen?"
Nem gondoljuk, de ha igazad van, akkor elég rossz kezekben van az az időgép.
Igen, a lányom találkozott. Egy idősebb férfi állította magáról, hogy időutazó borosüveggel a kezében, de elárulta mi lesz a spanyolnátha ellenszere. :-)
Egyébként, azért mert konkrétan nem érzékelhető még létezhet.
Erre van egy válasz:
Stephen Hawking rendezett és utólag meghirdetett egy "időutazók találkozója" rendezvényt. Senki nem jött el.
Na ez az a kérdés melyre soha a büdös életben nem kaphatunk egyértelmű választ. Ez ugyan azon a szinten van mint a vallás. Csak hinni vagy nem hinni lehet az időutazásban. És a filmek tanulsága szerint csak az tudhat róla aki átélte. Persze ilyenkor felejtsétek el az Időzsaru baromságokat, ahol be tudják mérni az e-fajta anomáliákat. Hülyeség. Még ha volt is vagy lesz is utazó, abból mi átlagok nem észlelnénk semmit.
Egyébként nem hagyományos értelemben vett időutazónk volt már sok is. Mindazok akik nagy sebességgel haladtak. Csak ezek nem mérhető időugrások, mert csupán századmásodpercekről van szó. (láttam erről a jelenségről pár dokumentum filmet)
Viszont ez utóbbiból következtetve volt már olyan utazó aki megváltoztatta a történelmünket: Neil Armstrong, Michael Schumacher... stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!