Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Rajtam kívül más is azt...

Rajtam kívül más is azt gondolja, hogy vannak időutazók é már nem s egyszer változtattak a történelmen?

Figyelt kérdés

2014. jún. 26. 22:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"Rajtam kívül más is azt gondolja, hogy vannak időutazók é már nem s egyszer változtattak a történelmen?"

Nem gondoljuk, de ha igazad van, akkor elég rossz kezekben van az az időgép.

2014. jún. 27. 17:27
 12/18 anonim ***** válasza:
nem
2014. jún. 27. 18:19
 13/18 anonim válasza:
CSak meg kell nézni a History channelen az Ősi idgenek című sorozatot és arra megvannak az ilyen és hasonló kérdésekre a válasz.
2014. jún. 28. 13:17
 14/18 anonim ***** válasza:

Igen, a lányom találkozott. Egy idősebb férfi állította magáról, hogy időutazó borosüveggel a kezében, de elárulta mi lesz a spanyolnátha ellenszere. :-)

Egyébként, azért mert konkrétan nem érzékelhető még létezhet.

2014. jún. 29. 17:51
 15/18 anonim ***** válasza:

Erre van egy válasz:

Stephen Hawking rendezett és utólag meghirdetett egy "időutazók találkozója" rendezvényt. Senki nem jött el.

2014. jún. 29. 21:55
 16/18 Alex Fly ***** válasza:
Igen, biztosan van rajtad kívül is olyan, aki nem foglalkozik holmi fizikai törvényekkel...
2014. jún. 30. 17:17
 17/18 Kálmix válasza:

Na ez az a kérdés melyre soha a büdös életben nem kaphatunk egyértelmű választ. Ez ugyan azon a szinten van mint a vallás. Csak hinni vagy nem hinni lehet az időutazásban. És a filmek tanulsága szerint csak az tudhat róla aki átélte. Persze ilyenkor felejtsétek el az Időzsaru baromságokat, ahol be tudják mérni az e-fajta anomáliákat. Hülyeség. Még ha volt is vagy lesz is utazó, abból mi átlagok nem észlelnénk semmit.

Egyébként nem hagyományos értelemben vett időutazónk volt már sok is. Mindazok akik nagy sebességgel haladtak. Csak ezek nem mérhető időugrások, mert csupán századmásodpercekről van szó. (láttam erről a jelenségről pár dokumentum filmet)

Viszont ez utóbbiból következtetve volt már olyan utazó aki megváltoztatta a történelmünket: Neil Armstrong, Michael Schumacher... stb.

2014. júl. 1. 14:16
 18/18 anonim válasza:
Egyet értek. Szerintem nem kizárt.
2014. júl. 2. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!