404, tudnál valamit mondani a földönkívüli technológiáról?
Milyen közlekedési eszközeik vannak?Feltalálták már a teleportálást vagy az antigravitációt?Milyen kommunikációs eszközeik vannak(pl.nálunk a telefon)?
Hasonlít ehhez?
A technikájuk érdekel? Én szívesen mesélek pár technikát de úgy se fogod megérteni mert én se értem.
Ha kell atomjaira lebontanak neked bármit pl. egy lovat, majd átviszik egy 5 méter vastag atombiztos betonbunker falon, majd visszaépítik eredeti állapotára, és mindezt legcsekélyebb nehézség nélkül, úgy hogy hozzád se érnek.
Vagy itt a másik érdekes technika. Ránéznek egy tárgyra, kinyújtják a kezüket a tárgy felé és a tárgy eltűnik a semmibe, de volt már olyan hogy nem eltűnt hanem szétrobbant darabokra, pedig hozzá se értek. Ez nem vicc!
Vagy ez: Ha megsebesülnek pl. a bőrükön horzsolás keletkezett, a kezét a horzsolás felé teszi és a horzsolás pillanatok alatt meggyógyul. Szerintem felgyorsítják a sejtek működését.
Na ezek milyen technikák? Mert én nem tudom.
Köszönöm a válaszokat!
404,a második és a harmadik,amiket írtál szerintem valami mentális képesség lehet,mint pl.a levitálás.
T. 404!
Kérem, nézze meg beérkező leveleit! Nagyon szeretnék Önnel beszélgetni. Köszönöm!
Dr. Both Előd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!