Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Kinek mi a véleménye erről a...

Kinek mi a véleménye erről a történetről?

Figyelt kérdés
www.kvantumkozmosz.tk
2011. júl. 21. 12:54
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
De miért pont emberek vannak benne? Miért nem valami más lények? Akkor a macskába is meg a lóba is ilyen bolygók vannak amiken emberek élnek? Akkor lehet hogy a mi univerzumunk egy vízipókba van benne?
2011. júl. 21. 13:43
 12/33 A kérdező kommentje:

Na ezt az előző felvetésemet máris sikerült bizonyítani:

1. Végy egy fényképezős telefont és egy tévé távirányítót. A távirányítón tarts nyomva egy gombot és a LED-jét fordítsd a kamera felé, a kamera kijelzőjén pedig láthatóvá válik a fény.

2. Fogj egy öngyújtót és egy fényképezős telefont. Gyújtsd meg az öngyújtót és a fényképező keresőjét mozgasd lassan a tüzet pásztázva. Egy bizonyos szögben vörös ködöt fogsz megpillantani az égő tűztől távolodva.

2011. júl. 21. 13:50
 13/33 anonim ***** válasza:
És ha ez igaz akkor azok az emberek akik az én testemben lévő univerzumomban élnek egy bolygón, azoknak is az ő testükbe is van sok univerzum és azoknak is van sok univerzumuk stb. De akkor ha mi egy élő testbe vagyunk akkor az az élő test is egy univerzumba van aminek szintén egy élő test nyújt egy univerzumot és egy bolygót és ez így nem mehet a végtelenbe, kell valami ami végleges test ami már nincs benne semmibe.
2011. júl. 21. 14:07
 14/33 A kérdező kommentje:
Einstein szerint az Univerzumnak végtelennek kell lennie. Azért így fogalmazott, mert ez egy megérzése volt.
2011. júl. 21. 14:14
 15/33 anonim ***** válasza:
Az univerzum nem végtelen állítólag, de tágul. Na már most ha tágul akkor kell h valamibe táguljon, valami amibe tud tágulni. mivel h tágul ez azt bizonyítja h az univerzumon kívül is van valami amibe az univerzum benne van. Vagyis irdatlan sok univerzum létezhet a miénken kívül.
2011. júl. 21. 14:16
 16/33 A kérdező kommentje:
Univerzumnak a teljes világunkat hívjuk mindennel együtt. Vannak holdak, bolygók, csillagok, galaxisok, a következő lépcsőfok lehetne az hogy egyetemek, mindezt pedig az univerzum tárolja ami végtelen.
2011. júl. 21. 14:50
 17/33 Álló László ***** válasza:
Szerintem ez nem hulyeség,igaz is lehet ha jobban belegondoltok.
2011. júl. 21. 14:51
 18/33 anonim ***** válasza:
Lehet h teljes világunknak hívjuk, de ez csak a mi teljes világunk. Mivel mondtam h az univerzum tágul és nem tudna tágulni ha nincs hova táguljon. Vagyis az univerzum is benne van valamibe vagy ha jobban tetszik a mi világunk.
2011. júl. 21. 15:00
 19/33 A kérdező kommentje:
Én úgy értettem, hogy ez esetben nem az univerzum az ami tágul, hanem az egyetem tágul, és az univerzum a végtelen konténer.
2011. júl. 21. 15:38
 20/33 anonim ***** válasza:
Ebbe a "konténerbe" benne van a mi univerzumunk a több száz trilliárd univerzummal együtt, és ez a "konténer" is 1 a több milliárd "konténer" közül amik szintén benne vannak szintén valamibe és folytathatnánk. De ebbe jobb ha nem gondolsz bele mert megőrülsz!
2011. júl. 21. 15:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!