Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Magas szőke haju emberekkel...

Magas szőke haju emberekkel álmodtam de sztem UFÓK lehettek van emberszabású köztük olyan furcsák voltak és lehet h nem álom volt?

Figyelt kérdés
Valaki hallott már ilyenről?
2011. júl. 20. 14:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Bocsánat a félre gépelésekért a munkahelyemről írok tikokban :-)
2011. júl. 20. 14:39
 12/19 anonim ***** válasza:
Knowing :D (egy film)
2011. júl. 20. 14:43
 13/19 anonim ***** válasza:

Fiastyúk beliek voltak (plejádok).

A bika csillagképben találhatóak.

Így nézett ki?:

[link]

2011. júl. 20. 16:41
 14/19 anonim válasza:
100%
Nem álmodtál...láttam ahogy a haverjaiddal tépsz.
2011. júl. 20. 19:19
 15/19 anonim ***** válasza:

Akik engem el szoktak vinni fehér köpenyt viselnek, össze-vissza szurkálnak (ez stimmel) és mindig nyugodt hangon beszélnek hozzám. A járművük fehér és narancs, menet közben furcsa elnyújtott, szaggatott hangot hallat. Valahogy így: NÉÉÉNÓÓÓÓÓ NÉÉÉNÓÓÓÓ. Ezen kívül csak a lüktető kék fényre emlékezem.

Pár napon belül el szoktak engedni egy cetlivel, melyen az áll: Jobbára ártalmatlan.

2011. júl. 21. 00:15
 16/19 anonim ***** válasza:
67%
Az ánuszod nem sajgott másnap? lehet, hogy anális kísérleteket végeztek rajtad. Vagy a nagybácsid kloroformmal elábított és seggbekukizott. Sztetek melyik valószínűbb?
2011. júl. 21. 10:35
 17/19 anonim ***** válasza:
Szerintem azok tuti hogy a plejádiak voltak.A leírás rájuk jellemző legalábbis.Nem biztos, hogy élőben itt voltak, álomban is tudnak kommunikálni, engem már bejegyeztek valahová, nem is értettem igazán, egy kertben szálltak le, és mikor bementem az űrhajóba, olyan volt mint egy váróterem, egy kiscsaj rohangált fel-alá egy papírral, hogy fennt vagyok a listán, mert a rezgésem elérte a mittommennyi m z-t.. így volt írva a papírra.mindegy, remélem elvisznek innen jó messzire, mert ezt a rohadt világot a sok büdös emberrel kibírni kész pokol már :S
2011. aug. 14. 22:54
 18/19 anonim válasza:
A multból összemosódott képekböl keletkeznek az álmok, elképzelhetö, hogy pl 5000 évvel ezelöttrôl bekeverednek képek, vagy egy élethü film felzaklatja az elméd és össze vissza minden honnan elöjönnek képek és zagyvaságot álmodsz.
2012. júl. 10. 11:00
 19/19 janka hunor válasza:
csupán alom volt mert ezt a szűrkék tettek volna veled nem a pedig szőke humanoidok
2014. ápr. 20. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!