Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az emberek UFO-kísérletek...

Az emberek UFO-kísérletek eredményei?

Figyelt kérdés

Leszögezem: nem találok semmi logikusat ebben az elméletben, nem is hiszek benne; egy kollégám hangoztatja folyamatosan. Kíváncsi vagyok mások véleményére.

Szóval, szerinte képtelenség, hogy mi a majmoktól származzunk, mivel akkor mi miért lettünk ilyen fejlettek, azok meg miért nem. Szerinte régen idejöttek az űrlények és genetikai kísérleteket végeztek, majd megalkották az embert, aki ide tudott fejlődni, amilyen a mai állapota.

Őt nem érdekli az evolúciós magyarázat, egyre csak azzal példálózik, egy kutya vagy egy majom hol van attól a szinttől, hogy létrehozzon valamit, pl. számítógépet, stb.

2011. júl. 19. 12:58
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
tudósok tudósok menjenek a p*csába :D há mér van annyi vércsoport vazek ha csak 2 ember volt anno
2011. júl. 20. 22:46
 32/42 Sághegyi Csaba válasza:

Induljunk el máshonnan. Tény, hogy a Vénusz, és a Neptunusz a többi bolygóval ellentétben visszafelé forog. Ugyanezt teszi 8 hold is. Több bolygónak a naprendszerben vannak ellentétesen forgó holdjaik. Más naprendszerekben pedig egyenesen visszafelé keringő bolygókat fedeztek fel. Az ilyesmi fizikai lehetetlenség, ha maguktól jöttek létre a naprendszerek. De ha egy a fizikai világ felett álló értelem rakja össze őket, akkor ez már érthető.

Más bizonyíték: mondják, hogy naprendszerünk, és benne a Hold is 4.5 milliárd éves. Ennek ellene mond, hogy a Holdon a porréteg túl vékony. Amennyi kozmikus por kerül a Holdra, ennek alapján kb 46 méternyinek kéne már lennie. A tényleges porréteg alapján mérve Holdunk nincs meg 10000 éves sem.

Szóval az élet szerintem nem majmoktól, és nem is ufóktól jött, hanem Istentől. Ugyanakkor "ufók" vannak a Bibliában is. "Istenfiak" (Jób könyve köztük említi a Sátánt is) lejöttek, és gyerekeket csináltak a nőknek. Jézus beszélt arról, hogy égen-földön nagy, és megtévesztő jelek lesznek az ő visszajövetele előtt, hogy elhitessék a jónépet...

2011. júl. 20. 23:53
 33/42 anonim ***** válasza:
De ha isten tökéletes és mindent tud előre akkor azt is kellett volna tudnia előre hogy Éva és Ádám vétkezni fog. Akkor mi a p*csának teremtette meg őket? Hogy aztán élvezkedjen rajtuk? Ez az egész logikátlan. Ha én tudom előre hogy nem jó amit csinálok akkor nem csinálom meg és nem büntetem meg őket azért mert én elhibáztam a munkát. Ha Áva és Ádám vétkezett arról egyedül isten tehet mert ő csinálta meg őket szófogadatlannak. Az az almafát is mi a jó fenének kellett odatenni mert értelmét nem látom ha enni nem lehetett róla. A kígyót is megbüntette amiért belebújt az ördög holott nem is tehet arról hogy az ördög megszállta. Ezzel az erővel ha a kutyámba belemegy a démon akkor annak is le kell vágni büntetésül a lábait? Fogalmam sincs hogy egyesek hogy tudnak ilyenekbe hinni, de nem vetem meg őket inkább sajnálom őket.
2011. júl. 21. 11:13
 34/42 anonim ***** válasza:

A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:13

Én nem vagyok hívő, de azért nem úgy képzelném el Istent hogy tudja a jövőt is, szerintem nem erre mondják hogy mindent tudó, bár ezzel kapcsolatban nem tudom mi a helyzet. Az almafa azért lett oda téve, hogy próbára tegye őket, szabad akaratuk volt, vagyis azt csináltak, amit akartak, és én úgy képzelem el, hogy a tudás fája csak egy egyszerű almafa volt, csak mivel a tiltás ellenére ettek róla, és utána nagy szégyent éreztek, így megtudták mi a rossz, amit eddig nem ismertek. Emiatt takarták el magukat levelekkel. Ezért hívták a tudás fájának, mert addig ártatlanok voltak, utána viszont tudói minden rossznak és jónak. Ma is erről szól az egész, hogy igazán akkor jó valaki, ha megvan benne mind a kettő, de a rossznak ellen tud állni. Mert ha szófogadóvá teremtette volna őket, akkor nincs a szabad akarat, ha meg csak jóvá, vagy rosszá, akkor nincs buli. Szerintem ez egy elég érdekes dolog, de mégegyszer nem vagyok hívő, bár tagadó se

2011. júl. 21. 18:35
 35/42 anonim válasza:
Te roppant elmebeteg vagy!
2011. júl. 22. 00:09
 36/42 A kérdező kommentje:

"DE AZ AFRIKAI EMBEREK NEM CSAK FEKETÉK HANEM MÁS A GÉNJÜK IS. Meg a többi emberfajnak is más. 404nem a bőr színéről beszélt hanem a genetikáról. Istenem."

Istenem! Elárulom, hogy az afrikai embereknek nem más a génjük, mint a miénk. Ha jártál általános iskolában, már ott tanulnod kellett, hogy az emberiség bölcsője Afrika. MINDEN Földön élő emberfajta onnan származik, ez genetikailag kimutatható. A kínaiak a XX. század közepén jöttek olyan elmélettel, hogy nekik más az ősük, de végül bebizonyosodott, hogy az általuk példázott ősember is az afrikai ágból származik.

Nem tudom, 404 mi alapján mondja, hogy mások a gének, nyilván otthon a számítógép előtt ülve jobban tudja, mint azok a tudósok, akik ezt évtizedek óta vizsgálják...

2011. júl. 22. 14:22
 37/42 A kérdező kommentje:

"Kérdező. Ha jól tudom a biblia ellenzi a vérfertőzést. Akkor Ádám és Éva utódai ha egymással háltak szerinted az mi?

Meg se érdemlitek 404et basszus ti nagyon buták vagytok! :D"

Áruld el, én hol írtam olyat, hogy a Bibliát hiteles forrásnak tartom az emberiség fejlődéstörténetével kapcsolatban? (vagy bármivel is...) Én a tudományos magyarázatot vallom; a Biblia, ahogy az UFO-elméletek is, az emberi fantázia szüleménye. Az Ádám és Éva sztorit baromságnak tartom, és Noé bárkáját is, ha már itt tartunk.

2011. júl. 22. 14:25
 38/42 A kérdező kommentje:

"tudósok tudósok menjenek a p*csába :D há mér van annyi vércsoport vazek ha csak 2 ember volt anno"

Te miről zagyválsz? Összemosod a tudományos magyarázatot a bibliaival és azt állítod szembe az UFO-elméletetekkel? Itt három különböző magyarázatról beszélünk. A tudomány nem erősíti meg a bibliai gondolatmenetet. Ők azt tartják, az emberiség egy közös fajból ered, a Biblia szerint meg csak úgy lett két ember a Földön és azoknak a leszármazottjai vagyunk.

2011. júl. 22. 14:27
 39/42 anonim ***** válasza:
Nincs isten. A biblia 1 mese amit emberek írtak embereknek hogy vissza szorítsák ezzel a bűnözést és jók legyenek.
2011. júl. 22. 15:00
 40/42 anonim ***** válasza:

azt nem mondanám, hogy nincs isten, inkább az a kérdés, hogy mit nevezünk istennek. az a baj, hogy a biblia nagyon eltorzítja az isten fogalmát, tulajdonképpen megszemélyesíti őt, ami nagy hiba..

a biblia tulajdonképpen tanmesék sorozata, amely főleg megtörtént, de fiktív cselekményeket is le ír és magyaráz el főleg a mindennapokból. Mózes pl. az ószövetség nagy részét a suméroktól vette át, de nem kitalálta!

2011. júl. 27. 23:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!