Leszögezem: nem találok semmi logikusat ebben az elméletben, nem is hiszek benne; egy kollégám hangoztatja folyamatosan. Kíváncsi vagyok mások véleményére.
Szóval, szerinte képtelenség, hogy mi a majmoktól származzunk, mivel akkor mi miért lettünk ilyen fejlettek, azok meg miért nem. Szerinte régen idejöttek az űrlények és genetikai kísérleteket végeztek, majd megalkották az embert, aki ide tudott fejlődni, amilyen a mai állapota.
Őt nem érdekli az evolúciós magyarázat, egyre csak azzal példálózik, egy kutya vagy egy majom hol van attól a szinttől, hogy létrehozzon valamit, pl. számítógépet, stb.
Erről már én is hallottam, hogy keverték a saját génjeiket a majomszerű lényekkel, de olyan elméletet is hallottam, hogy mi sem a Földről származunk, hanem betelepítettek minket. A sok piramis pontos alapját abban az időben olyan kezdetleges eszközökkel a megfelelő tudás nélkül elég nehéz lehetett volna kivitelezni, elvileg a mai matematikai gondolkodásmódunkat is az ő segítségüknek köszönhetjük...de ez csak elmélet
2011. júl. 19. 13:09
2/42 anonim válasza:
Nem tudom de az biztos h odakintről jött az élet a földre.
2011. júl. 19. 13:10
3/42 anonim válasza:
Lehet hogy a dinoszauruszokat se egy aszteroida pusztította ki (vagy nem csak magától jött az aszteroida), hanem ők (vagy Isten) azért hogy az emlősök és köztük mi teret nyerjünk, mert látták hogy a dínók nem fejlődnek sehova
2011. júl. 19. 13:23
4/42 anonim válasza:
Azt azért még hozzátenném, hogy attól hogy az ember ki tudott fejlődni, még a majmoknak nem muszáj az ehhez szükséges dolgokkal rendelkezniük. Tehát simán elképzelhető, egyszerűen nem mindenki alkalmas arra hogy fejlődjön. És mi sem szimplán ezektől a majmoktól vagyunk, hanem ezeknek egy őséből, mi pedig másik ágon másképp fejlődtünk, mert bennünk megvolt az ami bennük nem
2011. júl. 19. 13:28
5/42 anonim válasza:
Nem a majmoktól származunk, hanem a majmokkal volt közös ősünk. És szerintem nem tudjátok, hogy miért vagyunk fejlettebbek a majmoknál: hát azért mert volt 1(!!!), de tényleg csak egy ősember, aki el kezdett eszközt használni.
Azután pedig egyre jobb eszközöket találtak ki, és ez az egyetlen oka, hogy mi fejlettebbek vagyunk.
2011. júl. 19. 14:05
6/42 anonim válasza:
Akkor mond meg a kollégádnak, hogy ő lehet hogy a majmoktól származik, de én nem. Amúgy sok állat használ eszközöket pl.: követ valaminek a széttöréséhez.
2011. júl. 19. 14:45
7/42 anonim válasza:
Ennél nagyobb hülyeséget életemben nem hallottam...És az ember nem a majmoktól származik....
2011. júl. 19. 15:12
8/42 anonim válasza:
Minden élőlényt az Univerzumban Isten teremtett.
2011. júl. 19. 15:13
9/42 anonim válasza:
Hát akkor elég hülyén csinálta. És istent ki teremtette? Ja én voltam bocs már elfelejtettem :D
2011. júl. 19. 15:25
10/42 anonim válasza:
Azt nem tudom,de ennyi erővel lehetne azt is kérdezni,hogy ki teremtette a baktériumokat,atomokat és az anyagokat,amikből ezek létrejöttek?Vagy ki teremtette meg a világűrt,a csillagokat,a bolygókat?Hogy jött létre az evolúció?Szükség van valakire,aki beindítja ezt a folyamatot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!