Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért van ez? (Szerintem nem...

Miért van ez? (Szerintem nem túl rövid a kérdés kedves moderátorok)

Figyelt kérdés

Én már tényleg nem értem ezt.

Ugye ez az UFO észlelések témakör? Akkor miért van az, hogy 10 kommentből 8 a reptoidokkal meg az inváziókkal foglalkozik, 1 404-el, a maradék egy meg vagy tényleg egy észlelés vagy egy hülyeség.

És akkor még elküldik a szkeptikusabb embereket a francba, amikor már idegesek, mert ezeknek a teóriáknak nem itt lenne a helye.

2011. júl. 17. 20:29
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Milyen botorságot terjeszt a NASA? Szerinted nem léteznek csillagok, nem léteznek gázóriások, nem léteznek galaxisok, stb.? Szerinted nem szálltak Holdra? Vagy mi bajod van? Szerinted nincsenek műholdak, csak tömegpusztító fegyverek az űrben? Mert nem értem, hogy a NASA milyen hazugságokat terjeszt...
2011. júl. 18. 20:42
 32/36 anonim ***** válasza:

Mért ilyen agresszív az emberi faj? 404 még a légynek se ártott akkor mi a baj? Jó lehet hogy hazudik de nem biztos lehet hogy nem. Honnan tudjátok hogy nem vitték el az idegenek és ha mégis? A bíróság se ítél el senkit amíg nincs rá bizonyíték akkor ti mi jogon ítélkeztek? Nem veszitek észre hogy akár hogy bántjátok őt ő akkor is szeret titeket? Nem látjátok hogy nem fog rajta a gyűlölködés? Egyszer olvastam hogy valaki durván beszólt 404nek és tudjátok mit válaszolt rá? Azt hogy szeretlek! Erre a támadó olyan ideges lett hogy még durvábban beszólt neki. De 404 megint mondta neki h én akkor is szeretlek. Erre a támadó elmondta az összes trágár szót amit ismer és 404 azt mondta szívesen segít neki megoldani a problémáit és levezetni a feszültségét. A támadó tiszta ideg lett és már írni se tudott, elírta a betűket, azt mondta h ilyen emberrel még életébe nem találkozott akit nem lehet felidegesíteni és azt mondta h 404 még arra se jó h egy jót veszekedjen vele és feladta.

Amúgy meg 404 már többször is mondta h nem hisz a reptoidokba se az invázióba de még a plejádokba se. Ő egy teljesen más fajjal tartja a kapcsolatot és azon belül is csak pár lénnyel nem az egész kolóniával.

2011. júl. 19. 10:36
 33/36 A kérdező kommentje:
Nekem nincs is bajom 404-el. Azzal van bajom, ha róla kérdezgetnek, mert az nem ebbe a témába való. De, ha 404 lát egy UFO-t, akkor nyugodtan kiírhatja.
2011. júl. 19. 13:57
 34/36 anonim ***** válasza:
De 404 arról nem tehet h mindenki vele foglalkozik annak ellenére h heti 1x ír és mégis. Most képzeld mi lenne ha naponta írna... :O
2011. júl. 19. 15:36
 35/36 anonim ***** válasza:
Elpusztulunk jövőre???? Én ezt nem hiszem el, miért????
2011. júl. 19. 17:16
 36/36 anonim ***** válasza:
Mert a dínók is kipusztultak a hatalmas meteorit becsapódástól. Most rajtunk a sor. Mi utánunk meg megint lesz más akik több ezer év múlva kipusztulnak, utána megint lesz más és így tovább...
2011. júl. 20. 13:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!