Miért van ez? (Szerintem nem túl rövid a kérdés kedves moderátorok)
Én már tényleg nem értem ezt.
Ugye ez az UFO észlelések témakör? Akkor miért van az, hogy 10 kommentből 8 a reptoidokkal meg az inváziókkal foglalkozik, 1 404-el, a maradék egy meg vagy tényleg egy észlelés vagy egy hülyeség.
És akkor még elküldik a szkeptikusabb embereket a francba, amikor már idegesek, mert ezeknek a teóriáknak nem itt lenne a helye.
Mért ilyen agresszív az emberi faj? 404 még a légynek se ártott akkor mi a baj? Jó lehet hogy hazudik de nem biztos lehet hogy nem. Honnan tudjátok hogy nem vitték el az idegenek és ha mégis? A bíróság se ítél el senkit amíg nincs rá bizonyíték akkor ti mi jogon ítélkeztek? Nem veszitek észre hogy akár hogy bántjátok őt ő akkor is szeret titeket? Nem látjátok hogy nem fog rajta a gyűlölködés? Egyszer olvastam hogy valaki durván beszólt 404nek és tudjátok mit válaszolt rá? Azt hogy szeretlek! Erre a támadó olyan ideges lett hogy még durvábban beszólt neki. De 404 megint mondta neki h én akkor is szeretlek. Erre a támadó elmondta az összes trágár szót amit ismer és 404 azt mondta szívesen segít neki megoldani a problémáit és levezetni a feszültségét. A támadó tiszta ideg lett és már írni se tudott, elírta a betűket, azt mondta h ilyen emberrel még életébe nem találkozott akit nem lehet felidegesíteni és azt mondta h 404 még arra se jó h egy jót veszekedjen vele és feladta.
Amúgy meg 404 már többször is mondta h nem hisz a reptoidokba se az invázióba de még a plejádokba se. Ő egy teljesen más fajjal tartja a kapcsolatot és azon belül is csak pár lénnyel nem az egész kolóniával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!