Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért van ez? (Szerintem nem...

Miért van ez? (Szerintem nem túl rövid a kérdés kedves moderátorok)

Figyelt kérdés

Én már tényleg nem értem ezt.

Ugye ez az UFO észlelések témakör? Akkor miért van az, hogy 10 kommentből 8 a reptoidokkal meg az inváziókkal foglalkozik, 1 404-el, a maradék egy meg vagy tényleg egy észlelés vagy egy hülyeség.

És akkor még elküldik a szkeptikusabb embereket a francba, amikor már idegesek, mert ezeknek a teóriáknak nem itt lenne a helye.

2011. júl. 17. 20:29
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

Elismerem, hogy ez a kérdés is a maradék 1-be tartozik, de teljesen igazam van. Bár nem biztos. De remélem abban egyetértesz, hogy jobb lenne, ha egy észlelést közösen próbálnánk megoldani, mint ha rögtön rávágnánk, hogy idegen űrhajó, és hárman kiírnának kérdéseket, hogy milyen fajta idegen használhatta őket, egy negyedik kérdésben meg megkérdeznék, hogy 404 mit gondol erről.

És szeretném végre, ha valaki normálisan válaszolna a kérdésemre.

2011. júl. 17. 21:27
 12/36 anonim ***** válasza:

Mert nem tartják be a "szabályokat", mint ahogy te sem.

"Miért van ez? (Szerintem nem túl rövid a kérdés kedves moderátorok)"

A "Miért van ez?" SEMMIT nem tartalmaz a valódi kérdésedből, nem látszik a listában, mit akarsz, minek írtál. Ha a saját kérdésedet nem tudod rendesen megfogalmasni, miért zavar másé?

2011. júl. 17. 21:28
 13/36 anonim ***** válasza:

Azért van ez kedves kérdező: mert valami sci-fi író torz agyszüleményeit simán bekajálja a birkanép.

Esküszöm, simán meg is kopasztanám anyagilag az összeset.

Direkt 2012-es évjáratú biztosítást szolgáltatnék.

Melyben garantálom, hogy az ebben az évben minden vagyonát bebiztosíthatja amit Reptoid megszállás esetén megtérítek.

Persze a bebiztosított érték vissza nem téríthető, csak ha bekövetkezik az invázió.

(És én becsülettel meg is téríteném)

De a valóságban, így zajlana le az esemény: 2012 év végén pislognának a birkák és egymásra mutogatnának ahogy mindig is tették.

Én meg gazdagon röhögnék a markomban, hogy mekkora az isten állatkertje.

2011. júl. 17. 21:35
 14/36 anonim ***** válasza:
Lájkolom a kérdésedet ! :DDD
2011. júl. 17. 21:35
 15/36 anonim ***** válasza:
De ha neked el kell nézni hogy nem tetszenek a reptoidok akkor mi mért nézzük el neked hogy ide írsz? Bár a reptoid sztm is baromság de én elfogadom h valaki ebbe hisz mert mindenki abba hisz amibe akar. Engem nem zavar senki. 404 el sincs bajom nagyon kedves embernek ismertem meg.
2011. júl. 17. 21:40
 16/36 A kérdező kommentje:
Diator: tetszik?
2011. júl. 17. 21:41
 17/36 A kérdező kommentje:
Nem ért meg engem sok ember. Felőlem írhatnának a reptoidokról meg társaikról, de ne az UFO ÉSZLELÉSEK témakörbe, mivel az nem erre való.
2011. júl. 17. 21:42
 18/36 anonim ***** válasza:
Mért a reptoidok tudomásom szerint idegen lények nem? Ha igen akkor ide valók még akkor is ha nem hiszünk bennük.
2011. júl. 17. 21:46
 19/36 A kérdező kommentje:

Tényleg nem fogod fel? EZ UFO ÉSZLELÉSEK TÉMAKÖR! Szóval, ha nem láttál egy azonosíthatatlan repülő tárgyat, akkor ne írj ide (és ezzel a saját kérdésemet is kritizálom :P).

Az UFO nem idegen lényt, meg űrhajót jelent, de ezt nem tudom, hogy nagyon sokan miért nem értik meg.

2011. júl. 17. 21:50
 20/36 anonim ***** válasza:

A kérdezőnek igaza van!

Ennyi erővel az eddig kitalált összes idegen civilizációról irkálhatnánk, és egyúttal új teóriákat szülhetnénk megoldás gyanánt.

Az helyett, hogy megtörtént eseményeket elemeznénk.

Na ez az amikor már a könyv magát írja tovább.

2011. júl. 17. 21:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!