Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért van ez? (Szerintem nem...

Miért van ez? (Szerintem nem túl rövid a kérdés kedves moderátorok)

Figyelt kérdés

Én már tényleg nem értem ezt.

Ugye ez az UFO észlelések témakör? Akkor miért van az, hogy 10 kommentből 8 a reptoidokkal meg az inváziókkal foglalkozik, 1 404-el, a maradék egy meg vagy tényleg egy észlelés vagy egy hülyeség.

És akkor még elküldik a szkeptikusabb embereket a francba, amikor már idegesek, mert ezeknek a teóriáknak nem itt lenne a helye.

2011. júl. 17. 20:29
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Az UFO azonosítatlan repülő tárgyat jelent. Ebbe igazad van. De a földönkívüliek űrhajói is azonosítatlan repülő tárgyak mert nem tudjuk miből vannak, mivel és hogy repülnek. Ezért azok is UFO-k.
2011. júl. 17. 21:56
 22/36 A kérdező kommentje:
Igen, az idegenek űrhajói is UFO-k, de maguk az idegenek nem UFO-k, szóval nekik itt nincs helyük. Esetleg a fura szárnyas repülő idegeneknek.
2011. júl. 17. 21:58
 23/36 anonim ***** válasza:
Na de az idegenek által vezetett UFO-kat idegenek vezetik és ebben az esetben ide illenek. Ezzel az erővel a biblia is csak egy könyv akkor csak a könyvek kategóriába lehessen róla beszélni és istenhez semmi köze? Ez azért nem így működik. Ha az UFO-ba idegen lények vannak akkor az hozzá tartozik a témához.
2011. júl. 17. 22:05
 24/36 anonim ***** válasza:

Egyébként az alsó leírás nem tetszik :(

Nem értelek, mi a gondod a ufó témakörrel, szerintem nagyon is jó. Sokan elhülyéskedik a témát, de hát emberek vagyunk. ez van . Igazából, nem ez a fórum dönti el hogy ki miből fog megélni, ezért is fizikailag nincs értelme az egész fórumnak. Nem létdolog, csak kikapcsolódás.

2011. júl. 17. 22:53
 25/36 anonim ***** válasza:
Analfabéta
2011. júl. 17. 23:25
 26/36 A kérdező kommentje:
Analfabéta? Ezt miért mondtad? Csak nem sértegetni akarsz?
2011. júl. 17. 23:34
 27/36 404 ***** válasza:
43%
Ne veszekedjetek gyerekek. Azokat a földönkívüli idegen lényeket akik az ufókba vannak, ufonautáknak nevezzük. Az ufonauták pedig az ufo észlelések kategóriába sorolhatóak.
2011. júl. 18. 03:00
 28/36 anonim ***** válasza:
42%

Kukázzuk 404-et, és megoldódik a problémád.

Ő és hithű követői terjesztik ezt a botorságot, és elsikkad mellette a valódi észlelés.

Tudod, a divatjelenségek már csak ilyenek, egy különbség van, ez a reptis cucc hosszabban nyúlik el, mint a többi.

2011. júl. 18. 09:50
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

Kukázzuk a NASA-t, és megoldódik a problémád.

Ő és hithű követői terjesztik a botorságot...

2011. júl. 18. 17:50
 30/36 anonim ***** válasza:

Első válaszoló: Nem lesz semmiféle invázió,nincsenek reptoidok,ufok,"ufonauták" (csak 404 kedvéért -.-")

Jah és 404 akkor veszekszünk amikor akarunk!

kérdező: jah elég idegesítő :D

2011. júl. 18. 18:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!