Miért van ez? (Szerintem nem túl rövid a kérdés kedves moderátorok)
Én már tényleg nem értem ezt.
Ugye ez az UFO észlelések témakör? Akkor miért van az, hogy 10 kommentből 8 a reptoidokkal meg az inváziókkal foglalkozik, 1 404-el, a maradék egy meg vagy tényleg egy észlelés vagy egy hülyeség.
És akkor még elküldik a szkeptikusabb embereket a francba, amikor már idegesek, mert ezeknek a teóriáknak nem itt lenne a helye.
Egyébként az alsó leírás nem tetszik :(
Nem értelek, mi a gondod a ufó témakörrel, szerintem nagyon is jó. Sokan elhülyéskedik a témát, de hát emberek vagyunk. ez van . Igazából, nem ez a fórum dönti el hogy ki miből fog megélni, ezért is fizikailag nincs értelme az egész fórumnak. Nem létdolog, csak kikapcsolódás.
Kukázzuk 404-et, és megoldódik a problémád.
Ő és hithű követői terjesztik ezt a botorságot, és elsikkad mellette a valódi észlelés.
Tudod, a divatjelenségek már csak ilyenek, egy különbség van, ez a reptis cucc hosszabban nyúlik el, mint a többi.
Kukázzuk a NASA-t, és megoldódik a problémád.
Ő és hithű követői terjesztik a botorságot...
Első válaszoló: Nem lesz semmiféle invázió,nincsenek reptoidok,ufok,"ufonauták" (csak 404 kedvéért -.-")
Jah és 404 akkor veszekszünk amikor akarunk!
kérdező: jah elég idegesítő :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!