Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A NASA jelentette már ki,...

A NASA jelentette már ki, hogy látták a Nibirut vagy amatőr csillagászok látták már?

Figyelt kérdés
Interneten eléggé mást írnak mindenhol... nem bírok aludni, így véletlenül bukkantam rá YouTubeon és rákerestem. A mái napig nem is tudtam róla. Van ahol azt írják elsötétíti a földet van ahol azt, hogy fényesen fog ragyogni. Én még 1x se tapasztaltam ilyet, de van okom félni? Van ahol azt írják, hogy 83 óta már nem csak nagy távcsövekkel, hanem otthoni teleszkópokkal is lehet látni és nem soká szabad szemmel is... Esetleg itt gyk-n látta már vki? Kérem normális válaszokat!
2011. júl. 16. 01:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Minden nagyon okos embernek üzenem: a Naprendszer tizedik bolygója, a Haumea, amely egy törpebolygó, és nem a Niburu.

És a Niburu nem is a 11., és nem is a 12. (Makemake, Eris).

Először utána kéne nézni, mielőtt linkelgettek."

A Haumea törpebolygót 2004. december 28-án fedezték fel ( [link]

a X planetet (10. biolygót pedig 2005 július 29.-én, ráadásul nem törpebolygó mert a Nemzetközi Csillagászati ​​Unió saccolása szerint másfélszer akkora mint a Pluto.

Tehát a 10. bolygó még véletlenül sem a Haumea.

2011. júl. 16. 20:50
 12/16 anonim ***** válasza:

Mikor hallottam erről a Nibiru dologról, én is utánanéztem. Most hirtelenjében nem keresem ki nagy munkával a megtalált oldalakat, de a lényeg az, hogy az egész kamu.

A maja kalendárium 2012-es végét, a sumér "istenek" mítikus bolygóját a Nibirut és a "planet X" teóriát hozták össze egy történetbe: ez lett a Föld felé közelítő Nibiru, amit a Plútó mögött van, és 2012 decemberében ideér.

Egy ideje a csillagászok úgy gondolják, hogy lehetnek olyan "kisbolygók" (planet x), amik olyan nagy és elnyújtott elliptikus pályán mozognak a Nap körül, hogy nem tudunk róluk, mert az emberiség eddigi történetében a tőlünk távoli pályarészen haladtak. És lehet, hogy ha újra a Föld közelébe érnek, befolyásolják a pályáját vagy egyenesen összeütköznek velünk. Ez az X bolygó teóriája.

Ehhez adták hozzá jó érzékkel a sumér mítoszt, hogy nevet adjanak a bolygónak, és a maja naptár közelgő 2012-es végét.

Egyébként van olyan kutató, aki szerint a maja naptár 2012-ben nem ér véget, hanem csak elölről indul, akár egy nagy tárcsa.

Megnyugtatásul: Nostredamus azt írta, hogy 3797-ig szólnak a jóslatai, tehát addig biztos létezni fog még a Föld. Én legalábbis erre szoktam gondolni, ha pl. ilyen kisbolygó történetet hallok.

2011. júl. 17. 02:22
 13/16 anonim ***** válasza:

Washington Post, 1983. dec. 30:

[link]

2011. aug. 10. 11:06
 14/16 vincze istván válasza:
márol láthato hjnalban és egyre közelebb van
2012. okt. 12. 05:40
 15/16 anonim válasza:
én láttam a planetáriumban a 2012 világvége előadást, és abban a Nibiru-ról volt szó, és egyértelműen elmagyarázta, hogy nem igaz.
2012. nov. 12. 23:32
 16/16 anonim válasza:
A Niburu "kisbolygó" nem is létezik... Ez csak egy kitaláció amivel rémizgetik az embereket, mert tudod azok vagy ezzel keresik a kenyerüket vagy csak túlságósan ráérnek.
2013. júl. 11. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!