Az USA szerintetek is eltitkolja a földönkívüliekkel való kapcsolatát, találkozásait?
Honnan tudod hogy nem tartja valaki a kapcsolatot?
Minden szavad igaz. Magyarországon is ez megy. Orbán le*arja a népet, mikor ő 2milliót keres havonta, és a népet sanyargassa. Megszabja mit egyen az ember.
Titkos Társaság létezik, még magyar is van benne. Söt Bush is benne volt, Obama miért ne lenne benne?
Ha bevezetik az Eurót M. Országon, úgy járunk, mint a Görögök.
Igen és erre bizonyítékom is van, igaz hogy csak szóban.
Az Nasa is a nemzetbiztonsághoz tartozik , ezért is a nasa sem adja ki az idegenekkel kapcsolatos dolgokat. Halottam egy 51 -körzetben dolgozó ember dokumentum filmjén.
Amit elmondot hogy 12 maggal képesek voltak menni 1952-ben és már akkor titánból készítettek felderítő repülöket ott, és amit elmondott nem volt több a 5%-nál. Azt is elmondta hogy atombombákat robbantottak a környéken,
Meg jegyezném hogy az atombomba felrobbantása után gamma sugarak keletkeznek, amit pillanatok alatt érzékelni lehet a galaxisunk másik oldalán is.
Ez arra szolgált ott, hogy az idegen civilizációkat az 51 körzet közelébe csalják, majd utána lelőjék őket. Vagy éppen kapcsolatteremtésre csalják oda őket. Elég érdekes.
Na a lényeg amit mondtam azt nem ő mondta, hanem máshonnan hallottam.
A lényeg hogy a 5%-sem mondták el ami ott folyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!