Az USA szerintetek is eltitkolja a földönkívüliekkel való kapcsolatát, találkozásait?
Ellen: Vagy pl. azt, hogy a Németek csináltak a 2. vháborúban csészealjakat és így támadtak az amerikaiakra.
De ott vannak a Maják: Nazca-vonalak. Hogy csinálhatták, így meg. Valakinek az égről figyelni kellett, hogy szabályos e a vonal.
De a bizonyíték: *****
* Automatikusan eltávolított tartalom.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Az ezotéria témakörben a szellemes agybajoknál már csak a világvége meg ez az USA és az "UFO-k" összeesküvése a szánalmasabb. Nem tagadom, létezhet a Földön kívül is értelmes élet, de semmi bizonyíték nem utal arra, hogy az USA bármit is tudna erről.
A világvégéről: Szerinted komolyan minden ember, minden csillagász, minden tudós, aki a NASA-nál dolgozik, sőt, aki nem is Amerikában él, hanem mondjuk Oroszországban benne van egy hatalmas nemzetközi összeesküvésben, ami arról szól, hogy eltitkolják a világvégét? Ezt még TI sem gondolhatjátok komolyan. Sőt, ha az általatok kitalált bolygó létezne, és akkor lenne mint mondjátok, szerintetek az amatőr csillagászok nem vették volna észre. Ja tudom már, egy másik vérezós f.asz ezt megválaszolta már. Elnémítja őket a CIA. Azt hiszem ezzel mindent elmondtam rólatok. A sok ezós agyalágyult 404 meg Szenthelyi helyett foglalkozzatok inkább a komoly, elismert tudósokkal, de persze tudom, nálatok akinek a szava a normális ember számára bármit is számít (mondjuk egy elismert tudós) az nálatok valami nagyon csúnya konteó főszereplője. De persze, akiről a normális emberek tudják, hogy vagy egy unatkozó hülyegyerek, vagy szellemi fogyatékos, nálatok az már a "mozgalmatok" szószólója a legnagyobb koponya. Szerintem ezzel mindent elmondtam.
Előző: teljesen egyetértek veled.
De még hozzátennék valamit, ami már nagyon idegesít.
SZERINTETEK BÁRMI FURCSA IS VAN AZ 51-ES KÖRZETBEN???
Nem lehettek ennyire hülyék. Ha lenne egy ilyen 'ufós létesítmény', akkor arról a belső egy-néhány emberen kívül senki sem tudna! Nem lehettek ennyire szánalmasak, hogy azt hiszitek, hogy egy ilyen dolog kiderülhet...
Olyan sok hatalmas létesítmény létezik, amiről csak az a pár száz ember tud, aki ott dolgozik.
Ne higgyétek azt, hogy az átlagemberek mindent kideríthetnek.
Idegen élet létezik, de mi NEM tartjuk velük a kapcsolatot.
Honnan tudod hogy nem tartja valaki a kapcsolatot?
Van bizonyítékod hogy igen vagy hogy nem?
Amúgy a titkos összeesküvés az igaz.
Ez az egész állam, a kormányok igazából nem minket szolgálnak.
Ők csak hatalmat akarnak és az emberiség nem is érdekli őket, az egészségük biztosan nem.
Hogy bizonyítsam, menj és jelentkezz be bőrgyógyászhoz vagy akárhova. Várnod kell hónapokat. Sőt...
Ez van addigra már lehet hogy a lábad is le kell vágni.
Szar ügyek ezek. Társadalom, kormány. Pffffff....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!