Szerintetek ez mi lehetett? Többi lent
Egyszer (még régen), kiültünk a nagypapámmal este a teraszra, néztük a csillagokat...
Elfáradt a nyakunk, és előre néztünk, egy lámpára, és beszélgettünk. Aztán felnéztem az égre (pont felettünkre), és láttam, hogy valami közeledik felénk... Lehet űrhajó, lehet ufo, lehet műhold.
Amint felnéztem az égre, megállt 5 másodpercre, és aztán felment, és ment tovább az egen. Szerintetek mi lehetett?
12/F
Gyakorlatilag igen, mi vagyunk az egyetlen említésre méltó lények a galaxisban. De, hogy értsék a magukat okosnak valló zseniális galaxiselemzők, elmondom miért.
Ha van más civilizáció a galaxisban, akkor 2 lehetőség van.
1, kevésbé fejlett, mint is: Ha kevésbé fejlett, mint mi akkor csak rajtunk múlik a találkozás, tehát még jópár száz évnek el kell telnie, hogy eljussunk hozzájuk, és akkor se valószínű, hogy hasznukat vesszük. (bár ezt így korai kijelenteni, hiszen nem tudjuk, hogy áll majd a föld pár 100 év mulva) Tehát: mi vagyunk az egyetlen említésre méltó lények a galaxisban.
2, fejlettebbek, mint mi: Ha annyira fejlettek, hogy elég sok fényévet át tudnak repülni gond nélkül, akkor több, mint valószínű, hogy képesek az időutazásra és/vagy teleportálásra. Ha fontos lenne nekik a mi civilizációnk, akkor már rég megtaláltak volna, vagyis visszautaznánk az időben, hogy hamarabb találjanak meg. Demivel a hivatalos információk szerint nincsenek idegenek a földön -> mi vagyunk az egyetlen említésre méltó lények a galaxisban.
"...és előre néztünk, egy lámpára"
Nem lehet, hogy a lámpától láttad ezt az égen?
De primitív emberek vannak itt, értem ezalatt a 20 éves srácot, mert nem értem miért kell belekötni 1 12 évesbe aki még nem sok mindent tapasztalt az életből, valamint azt aki a 20 évest védi. Értelmes felnőtt ember nem trágárkodik olyanokkal, akiket nem ismer.
Ezzel nem védem a 12 éves gyereket, mert ő is megmutatta mit tud, negatív értelemben.
Egyébként szerintem nem műhold volt, én már láttam pár műholdat és azok több óra mire áthaladnak az égbolton.
"Egyébként szerintem nem műhold volt, én már láttam pár műholdat és azok több óra mire áthaladnak az égbolton."
Pár óra ?? Én láttam már és 1 perc alatt haladt el .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!