Szerintetek ez mi lehetett? Többi lent
Egyszer (még régen), kiültünk a nagypapámmal este a teraszra, néztük a csillagokat...
Elfáradt a nyakunk, és előre néztünk, egy lámpára, és beszélgettünk. Aztán felnéztem az égre (pont felettünkre), és láttam, hogy valami közeledik felénk... Lehet űrhajó, lehet ufo, lehet műhold.
Amint felnéztem az égre, megállt 5 másodpercre, és aztán felment, és ment tovább az egen. Szerintetek mi lehetett?
12/F
jo bocs..
de nem ufonak tituláltam, csak kérdeztem
és az alkategória azért lett ufo észlelés, mert nem irhattam volna azt, hogy természet feletti lények..
hát nem csinált semmit...
alakja olyan volt, mint egy csillag-é...
Jó tudni, hogy fejlődik az ifjúság. Én csak 20 vagyok idősebb nálad, te mégis sokkal több káromkodást ismersz, használsz 12 évesen, mint én 8 évvel ezelőtt, viszont veled ellentétben én már akkor is felismertem egy műholdat.
Végül is a visszafejlődés is fejlődés, nem igaz?
Ha hozzád szólnék, akkor nem lenne olyan nagy a szád, kisember :)
Viszont itt csak írni tudok, ezért most belinkelek egy hasznos oldalt, amiből tanulhatsz, vagy ha úgy jobban tetszik, fejlődhetsz általa :)
Mellesleg mindenki úgy ír, amilyen stílusban szeret, és persze amit otthon tanult, ugyebár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!