Az miért van, hogy szinte minden éjjel felkelek 3:30kor?
Figyelt kérdés
Megnéztem a 4. típusú találkozásokat, s azóta nézek az időre, mikor felkelek, s egyre érdekesebb, hogy szinte mindig felkelek akkor.2011. júl. 13. 11:13
11/12 anonim 

válasza:

Én is felkeltem, amikor azt a filmet néztem meg. Semmi nagy ügy, csak az agyam ráállt. :) Nem fogsz meghalni. Végső esetben eljönnek érted a summérok. ^^
12/12 anonim válasza:
Ez annyira egyértelmű...a Föld minden éjjel 3:30-kor egy olyan helyzetbe kerül, h az idegeneknek a rádióhullámai épp szegény hazánkra vetődnek. Ez nem vicc, néha én is hallok ilyen súgásokat 3 után, ami folyamatosan erősödik. Ez egy olyan hihetetlen zaj amit csak néhány ember hallhat és csak egy bizonyos ideig (1 nap, 1 hét, 1 hónap, 1 év vagy akár mint nálam: EGY ÉLETEN ÁT!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!