Fel lehet venni valahogy a kapcsolatot valamelyik földönkívüli fajjal?
"magyarvagyok válasza:
rakj az udvar közepére egy üveg sört aztán már jönnek is ha meg nem akkor megihatod hejjetük :D"
Helyettük-nek írják te magyar...
Ne offoljatok vannak olyanok akik hisznekebben és akik nem(bár egyértelmű hogy nem léteznek ien lények).
HA léteznek is űrlények először a NASA fogja velük felvenni a kapcsolatot nem te tehát a válaszom Nem.....
De lehetne az is : NEM MERT NEM LÉTEZNeK!!!!
Ha IGAZÁN hiszed hogy találkozhatsz velük, akkor tanulmányozd a Bibliát, kereszténységet. Nem fogsz velük találkozni ebben a világban, de rájössz hogy az egész világ nem a véletlenek folyamata, minden összefügg mindennel. Ezt tudomány szintjén is beigazolták. A világ tiszta energiából áll és ez az energia egyenlő a tudattal. Ha erről meggyőződsz, rájössz, hogy halál után mikor te is "tiszta tudat" leszel látni fogod őket. és mindenki mást.
A Biblia ezt írja le csak sokkal hétköznapibban fogalmazva - mivel amit leírtam 2000 éve nem értették volna - és a helyes földi életre helyezi a hangsúlyt.
Itt van mellettem a "Csumururububbubu" UFÓ átadom neki a gépet és ő fog szólni hozzád, hogy mit tégy!
Mucsurucsucsu csurumuhurucsu csucsu:
Cshu. Rucsucsucsu csitucsu
Cszu. Ecsucsrucsucsu zucsucsu
Na vagyok várj a Tardis nem fordította le mindegy. Majd megoldod nem nehéz csak kövesd amit írt!
Ez olyan trollos volt :-)
(Előttem szóló) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!