Mit szóltok ehhez? ( lenn)
Figyeljetek ide ufók nem léteznek .....
Csak voltak a történelem során olyan emberek akik ki találták a szellemeket démonokat tündéreket dzsineket és UFÓKAT na és persze majdnem elfelejtettem a tengeri szörnyeket.....
UFO NEM LÉTEZIK....
(bár igen nagy a valószínüség hogy élnek más lények a bolgónkon kívül én akkor sem hiszem hogy ienek léteznek és ha kiderülnének hogy léteznek akkor az emberek megzakkannának ....
Értelmét vesztené az eddigi nagy kereszténység muszlim vallás stb......
A vallásoknak azért van némi alapjuk ezért én úgy hiszem NEM LÉTEZNEK UFÓK
-elöttem szólónak:
tudnál esetleg küldeni 1 linket ahhez a videohoz??
Kicsit keress jobban rá, hogyan lehet fake videókat csinálni. Egy hozzá értőnek kb. 10p egy ilyet összedobni...
Eddig csészealjakat raktak a videókba( [link] de mivel az utóbbi időben már mindenki rájött, hogy egyik sem igazi, így már jönnek a fénygömbökkel,izzó háromszögekkel stb. Ugyan olyan becsapás mint a többi, csupán a forma más.Sok rosszindulatú ember van, akik élvezik, ha félrevezethetnek másokat, pánikot kelthetnek.Ezen videó készítője is ebbe a gusztustalan csoportba tartozik.
UI: Érdekes módon olyan videó nincs fent a világhálón,amin konkrétan az idegen lény látható, nem egy azonosítatlan repülő tárgy. Persze próbáltak már hamisítani olyat is több ( [link] illetve kevesebb ( [link] sikerrel.Elkeserítő az is, hogy egész profi kis team-ek dolgoznak az ilyen videókon, a helyett hogy tehetségüket valami, khm, értelmesebb dologba fektetnék. például: ( [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!