Mit szóltok ehhez? (lent)
Szerintem elég meggyőző...Van nálam egy digitálisan feljavított változat akinek kell az írjon privit!!
"úgy gondolom, hogy tuti nem csak mi vagyunk a naprendszerben"
Szerintem te
-vagy nem vagy tisztában a dolgok méreteivel,
-vagy a csillagászat nem az erősséged.
Már sokadszorra írják ezt a marhaságot. A Naprendszerben elég valószínű, hogy csak a Földön van élet, de az univerzumban már nem.
A kérdésre: ez biztos, hogy kamu, mivel csak úgy van szerkesztve, hogy réginek tűnjön, de valójában egy CGI-ben jártas fiatalember csinálhatta pár éve. De lehet, hogy igazi. Ki tudja...
Hát igen, ezt már én is sokszor nézegettem.
passz..
"A Naprendszerben elég valószínű, hogy csak a Földön van élet, de az univerzumban már nem. "
Igen ezt énis így gondolom de ez a videó amit itt találtam az egyik kérdésben elgondolkodtatott : http://www.youtube.com/watch?v=SDk3sfB0Iyc&NR=1&feature=fvwp
Am a csillagászat és a kvantumfizika a hobbin e téren nem hiszem, hogy elmaradott lennék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!