Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Azt mondjátok, hogy az űrlénye...

M@x kérdése:

Azt mondjátok, hogy az űrlények a bolond embereket viszik el. (? )

Figyelt kérdés

...De ezzel az a baj, hogy mindenkit bolondnak neveztek aki ezt állítja.

Ti se értitek ,szkeptikusok, ti se, ugye?

2011. jún. 30. 12:20
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

@tegnapelőtt 19:56

Pont ez az, ami érdekes az egészben. Vajon miért nem látja egy amatőr csillagász is az UFO-kat, amikor ők is kémlelik az eget.

Amúgy meg, szerinted mennyi, idejáró ember hallott a fényszennyezésről? Mert én tudom, hogy mit jelent az... .

Még valami - ezt a Facebookos oldalt, pont két hete csináltam: [link] - 10 (!!!) ember csatlakozott hozzá, pedig többen jelentkeztek itt. Elhiszem, hogy más dolga is van az embernek, de két hét, azért csak idő. Mivel velem, idáig nem történt egy UFO észlelés, vagy földönkívüliekkel való kapcsolatfelvétel, ezért személyes beszámolót nem tudok írni, de más igen, mégsem tette meg, pedig ez, többről szól, mert az esetek kivizsgálására is kerülnek. Igen, akár élő közvetítés is lehetséges, egy kisebb csapattal is, de hát, ha nincs mivel kezdeni... .

2011. júl. 2. 23:18
 22/38 anonim ***** válasza:

Sajnos nem tudok konkrét választ adni mert a hülye az tág fogalom.

Ez relatív mert sztem az előzőek véleményét, válaszát...(nevezzétek aminek akarjátok)látva h már sokakon eltudom képzelni h bekattanva üti a billentyűzetet kis trikóba meg kis gatyába h már pedig idegenek nincsenek a földön se sehol...mert vmieik idióta azt jelentette ki h egyedül vagyunk az univerzumban.Ez h is jött ki nekik?:D Nomind1 megtehetik h hülyeségekkel szórakoznak de azért mára már csak kiderült h matematikailag nem lehetetlen h partizánkodik más is körülöttünk.

A csillagászaink...hát hogy is mondjam érdekes mert a leg nagyobb csillag vizsgálóban magyar országon be kell kurblizni azt a fost h elinduljon kicsit azért szánalmas.

Az amatőr csillagászok meg össze tévesztenek egy műholdat 1 hulló csillaggal...

Te meg komolyan azt hitted Krekonex hogy még meg se csináltad azt a facebook oldalt de már özönleni fognak az emberek rá:D mert mindent bizonyítani kell:D.Ez nem erről szól.

Ez nem így működik...ez egy lerágott csont mindíg lessz olyan aki hinni fog benne meg aki elítéli ezt az egészet mert konzervatív vagy mert még az általános műveltséghez is egy nagy nulla(amint a mellékelt ábra mutatja tisztelet a nagyon ritka kívételnek).

Én nyitott vagyok az ezotériára minden téren normális keretek között.Pedig vallásos családban vagyok félig meddig.Az a tapasztalatom h nem mindent lehet megmagyarázni a mai tudománnyal pedig annyira istenítik azt még a gatyába sem vagyunk...Jó dolog ez a Skeptikus dolog de valahogy azaz észre vételem h már vki betegesen nézi a GYIK-et h mikor tűnik fel egy újabb "marhaság" amire még több hülyeséget lehet írni.Szóval:) ez a bolond dolog relatív:)Erőltetik itt egyesek a véleményüket hát sugárzik mint Hirosima.Kicsit már inkább ez kezd szánalmas lenni.

2011. júl. 3. 09:30
 23/38 anonim ***** válasza:

Nyitni kéne egy UFO észlelések kritikája topic-ot is. Amúgy ez már nem UFO észlelés, mert 100 kérdésből 97 a reptiliánokkal, 404-el, meg egyéb marhaságokkal foglalkozik.

A maradék 3-ról meg általában kiderül, hogy az ISS-t látták, vagy egy műholdat.

Azt meg kikérem magamnak, hogy az amatőrcsillagászok nem tudnak megkülönböztetni egy műholdat egy meteortól, mert minden alap kézikönyv második oldalán leírják a különbségeket. Magyarország legnagyobb távcsövét, pedig eleve lehetetlen felkurblizni, mert egy távcső nem így működik. Ha arra gondolsz, hogy kézzel kell irányba állítani, akkor abban igazad van, mivel Magyarország nem a leggazdagabb ország. Menj el Amerikába, ahol a 40m-es automatikus távcsövekkel figyelik az eget.

2011. júl. 3. 10:42
 24/38 anonim ***** válasza:

@ma 09:30:

Te tudod, hogy miről is írsz?

"Ez relatív mert sztem az előzőek véleményét, válaszát...(nevezzétek aminek akarjátok)látva h már sokakon eltudom képzelni h bekattanva üti a billentyűzetet kis trikóba meg kis gatyába h már pedig idegenek nincsenek a földön se sehol...mert vmieik idióta azt jelentette ki h egyedül vagyunk az univerzumban.Ez h is jött ki nekik?:D Nomind1 megtehetik h hülyeségekkel szórakoznak de azért mára már csak kiderült h matematikailag nem lehetetlen h partizánkodik más is körülöttünk."

Az univerzum nagy. Ez tény, ezt el is fogadom, de akkor is: minek kell, kamu földönkívüli lényt legyártani? (volt már erre is példa). Meg miért van az, hogy az UFO észlelések egy része kamu, vagy csak lámpást látott az illető? De várom a válaszodat, afelől, hogy Londonban, miért csak pár ember látott egy UFO-t, egy olyan városban, ahol sokkal több ember járkál, mint Pesten.

Tudod, vannak olyan emberek, akik nem hisznek el, minden féle zagyvaságot, átverést, mert van arra idejük, hogy minimum 2 percet arra áldoznak, hogy utánanézzenek. Más emberről ez, nem mondható el, persze, írni könnyebb, aztán ne csodálkozzon azon, hogy hülyének fogják titulálni.

Nem mondtam én azt, hogy nem létezhet máshol is élet, mert csak mi vagyunk.

"A csillagászaink...hát hogy is mondjam érdekes mert a leg nagyobb csillag vizsgálóban magyar országon be kell kurblizni azt a fost h elinduljon kicsit azért szánalmas.

Az amatőr csillagászok meg össze tévesztenek egy műholdat 1 hulló csillaggal..."

Jogos, le kell hülyézni az amatőr csillagászt, akinek nem csak két szeme van arra, hogy kémlelje az eget. A csillagászoknak sokat lehet köszönni, a kutatóknak, ők fedezték fel, a további bolygókat, amiről a tankönyvekben is írnak. De jogos, le kell őket hülyézni, főleg azért, mert az úgynevezett X bolygót nem sikerült megtalálniuk, pedig egyesek szerint, 2012-ben ideér és jön a világvége.

Mások szerint, 3 űrhajó jön ide, de várjunk csak! Ezt honnan tudták? Nézték a felvételeket, amit, kik is tették közzé? Ja, hogy az már más (közben kiderült, hogy egy, kamu az egész, de két perc utánajárással, ezt is, könnyedén ki lehetett volna deríteni, de mégsem hülye az ember, aki elhitte, ó nem).

"Te meg komolyan azt hitted Krekonex hogy még meg se csináltad azt a facebook oldalt de már özönleni fognak az emberek rá:D mert mindent bizonyítani kell:D.Ez nem erről szól."

Mivan??? Két hete van az oldal, amiről te írtál, hogy létre sem hoztam. Azóta van 10 tagja, a NEM LÉTEZŐ OLDAL-nak. Nem, nem várom azt, hogy több milliónyian jöjjenek, de mégis, 10 tag. Ott leírtam, hogy nem kell, lehülyézni, a másikat, de ha valaki az ISS-t látta, akkor tudja is, hogy az volt. Milyen dolog már, hogy a legtöbb hozzászólást én írtam, akinek nem volt része (IDÁIG) UFO észlelésben, vagy találkozott földönkívüliekkel. Más ember, beírhat, csak ne zagyvaságokat, hanem olyant, ami tényleg valós eset.

Érdekelni, attól még érdekelhet és ha, arra a helyszínre, gyakran járnak vissza, akkor odamegyünk (vagyis még megyek, mert csak, magam nevében beszélhetek - SAJNOS) és megnézzük, hogy mikor jön az újabb. Ettől nem hinném, hogy tartani kell, legalább, más is megtudja.

Tudod az a cél, hogy a szkeptikusokat is meg kell, valamiért győzni, amire adva van egy alkalom, csak ki kell használni. Bár megjegyzem, hogy szkeptikusok is jöhetnek, mondják el ők is az igazat.

"Ez nem így működik...ez egy lerágott csont mindíg lessz olyan aki hinni fog benne meg aki elítéli ezt az egészet mert konzervatív vagy mert még az általános műveltséghez is egy nagy nulla(amint a mellékelt ábra mutatja tisztelet a nagyon ritka kívételnek)."

Te, most azt nevezed hülyének, aki elítéli?

"Én nyitott vagyok az ezotériára minden téren normális keretek között.Pedig vallásos családban vagyok félig meddig."

Én is, de nem hülyézem le a szkeptikusokat, hanem meghallgatom a magyarázataikat, mert kíváncsi vagyok arra, hogy ők, mivel állnak elő és van, amikor nekik van igazuk. Tudom, megint jövök a vesszőparipámmal, hogy nem veszek be, minden kamu dolgot.

"Az a tapasztalatom h nem mindent lehet megmagyarázni a mai tudománnyal pedig annyira istenítik azt még a gatyába sem vagyunk...Jó dolog ez a Skeptikus dolog de valahogy azaz észre vételem h már vki betegesen nézi a GYIK-et h mikor tűnik fel egy újabb "marhaság" amire még több hülyeséget lehet írni.Szóval:) ez a bolond dolog relatív:)Erőltetik itt egyesek a véleményüket hát sugárzik mint Hirosima.Kicsit már inkább ez kezd szánalmas lenni."

Az a szánalmas, hogy egyesek, mindent bekajálnak, de már, csak ilyen a világ. Hülyék mindig is vannak és lesznek, függetlenül attól, hogy melyik oldalon is állnak.

2011. júl. 3. 11:21
 25/38 anonim ***** válasza:

@ma 10:42

Pont erre nyitottam meg a Facebook-os oldalt, ami az előtted lévő válaszadó szerint, még kész sincs, a két hete létező oldal.

2011. júl. 3. 11:27
 26/38 anonim ***** válasza:

06-30 19:56

javaslom nézd a Holdat, több csillagász az elmúlt években (kb 1500-tól napjainkig) látott eltűnni majd újra ugyanott feltűnni krátereket, de nem ez az egyetlen eset. a holdon több természetellenes képződmény van mint hinnéd (de nem csak ott, pl. a marsi arc és tőle nyugatra lévő romváros és piramisok)

06-30 17:31

ezek után (miután elvitték őket) persze hogy hívők

2011. júl. 3. 15:02
 27/38 anonim ***** válasza:
a Marsi arcot beizonyitottak hogy csak termeszetes kepzodmeny egy rowert kuldtek es kiderult hogy csak dombok es az arnyek vetult ugy...
2011. júl. 3. 20:02
 28/38 anonim válasza:

Kissibinek:

,,Kérdező, nekünk csak az gyanús, hogy az ufók eleve csak azokat "viszik" el, akik hisznek bennük. Mint ahogy szellemek is csak ahhoz jönnek, akik szerint léteznek. Nem fura, hm?"

Ha valakit elvisznek, az utána nyilván hinni fog bennük. Vagy ez csak nekem logikus? :D

2011. júl. 3. 20:22
 29/38 anonim ***** válasza:

Bata Zoard

te hiszel a NASA-nak? o.O

2011. júl. 3. 20:29
 30/38 anonim ***** válasza:

Előző: te nem hiszel a NASA-nak? Biztos azért, mert a NASA az egyik "gonosz felsőbb hatalom, ami mindig mindenben hazudik, csak mert ez neki jó szórakozás!". Már miért ne hinnénk nekik? Amikor azt hitték, hogy baktériumokat találtak, akkor azt rögtön világgá kürtölték. Szerinted, ha értelmes életet találnának, akkor azt nem árulnák el?

Jó sok pénz kell nekik, és emiatt, ha valamit felfedeznek, akkor akad +egy-két támogató.

2011. júl. 3. 20:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!