Azt mondjátok, hogy az űrlények a bolond embereket viszik el. (? )
...De ezzel az a baj, hogy mindenkit bolondnak neveztek aki ezt állítja.
Ti se értitek ,szkeptikusok, ti se, ugye?
OFF: Utolsó, ez a válasz mindent visz!!! :D Lájkolom!! Illetve felpontoztam :}
ON: Kérdező, nekünk csak az gyanús, hogy az ufók eleve csak azokat "viszik" el, akik hisznek bennük. Mint ahogy szellemek is csak ahhoz jönnek, akik szerint léteznek. Nem fura, hm?
Én nem hittem benük mégis láttam
először csak egy jelent meg akor krvára ledöbbentem
utána megjelent még 2 másik is
de nem vittek el csak ott áltak és
nagy gürü szemük volt
király volt
csak aszt nem értem mért fakattam sírva amikor a szemembe néztek
na mindegy király volt
Van egy fura dolog. Sok ember, aki havonta egyszer kimegy az udvarra és nézi a csillagos eget, az hirtelen meglát egy 200 méter magasan repülő lapos kör alakú tárgyat, ami cikázva repül, de nagyon gyorsan eltűnik.
És vagyok én. Amatőr csillagász vagyok 20 éve, de még egyetlen egy ilyen furcsa dolog sem láttam. Pedig az Ország vagy 10-12 pontján csillagászkodtam már. Sőt még néha külföldön is. És ezzel az összes többi amatőr csillagász is így van. Egy távcsővel nem fedezek fel semmit, de Józsi, aki egy évben egyszer este kimegy az udvarra az meg igen? Persze. Hihető, mi? És egy hegyen lakok, szóval nincs fényszennyezettség, 360°-ban körbelátok az égbolton. Szinte minden este kimegyek 3-4 órára. Nah, erre mi a válaszotok?
Patkány.Király figyu nem egyedi az eset.Afrikában vagy 40 gyerek volt ugyan ennek a dolognak szemtanúja 1 iskolánál plussz a tanárok és Afrikában nem is foglalkoznak ilyenekkel nincs bulvár meg híradó...vagy TV csak AK...
Én azt nem értem h bizonyíték kell minden egyes szkeptikusnak.Koponyák...barlang rajzok és egyeb festmények...hieroglif jelek jelenítik meg őket és ott vannak a Nasca vonalak ugye dél Amerikában.Minden napi emberek számolnak be 1000-rével h mit láttak, az elraboltak hipnózis hiányában nem is emléxik h elvitték és ezek általában mind tanult emberek.És r*hattul nem is érdekelte előtte őket.Szóval átlag emberekből csináltak bolondot hát így van...
Vagy ott van a Bermuda 3-szög eltönt 2 komplett amerikai cirkáló meg 1 pár repülő mint számít...ahonnan viking hajó meg a franc tudja mi jött vissza üresen...azt az a magyarázat h a mágneses tér ott teljesedik ki na persze.
Mindent meglehet magyarázni jól vagy okosan akár mellette akár ellene aki ilyenekkel foglalkozik az meg nemfeltétlen bolond és nem beteg.
Kedves kérdező az ember tétlensége és kevés tudása a multra ill. a jövőre való tekintettel csekély.
És ez úgy nyilvánul meg h alpári módon lehurrognak mindent és mindenkit aki ilyennel foglalkozik.
Nagyon sok ateista ui. azzal védekezik, hogy az egész ufó jelenség csak a keresztények agyszüleménye, erre csak azt a választ tudom adni, hogy nézzenek körül milyen hatalmas univerzumban élünk, az embernek szinte azonnal megsemmisülésérzete támad, ha úgy igazából belegondol.
Nálam legalábbis működik.
Akkor meg, hogy mernek egyáltalán ilyet kijelenteni. Komolyan mondom, nem is értem. :)
"mrpetyka válasza:
Nagyon sok ateista ui. azzal védekezik, hogy az egész ufó jelenség csak a keresztények agyszüleménye, erre csak azt a választ tudom adni, hogy nézzenek körül milyen hatalmas univerzumban élünk, az embernek szinte azonnal megsemmisülésérzete támad, ha úgy igazából belegondol.
Nálam legalábbis működik.
Akkor meg, hogy mernek egyáltalán ilyet kijelenteni. Komolyan mondom, nem is értem. :)"
Ezt meg honnan a (sok fura jel)-ből vetted? Mert én még ilyet soha sem hallottam. Ennek semmi köze sincs a kereszténységhez. De a sok fura fényből előjövő "emberszerű" (már emiatt is értelmetlen...) lényekben már nehéz hinni. Az idegen életet nem tudom, hogy ki akarja megcáfolni, de ez az elrablós dolog már hülyeség. Nem gondoljátok, hogy elég nekik 1 nőt és 1 férfit elvinni? Mert belőlük már mindent ki lehet vonni, lehet őket tanulmányozni, és, ha elrabolnak minden nap 200-300 embert, attól még nem lesznek semmihez sem közelebb.
na mostmar eleg !
ertelmes idegen elet letezik ez oke senki sem vitatja mivel tudjuk hatartalan az univerzum es tobb mint valoszinu azert nem vettek fel velunk a kapcsolatot 1.tavolsag 2.semmi kedvuk hozza...az ilyen elraboltak az ufok es analisan szondat dugtak belem-es badarsagok az agy szulemenyei vagy pedig penzert kitalaljak es gol...meg lehet az ilyenekbol gazdagodni a legtobb ember mind Amerikaba latta es furcsa en sem lattam meg furcsa fenyeket az egen pedig en is sokat nezem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!