Szerintetek ez igaz, vagy sem? Mennyi az esélye, hogy tényleg az?
Figyelt kérdés
Én nem vagyok "UFO" hívő,meg ilyenek,de mennyi az esélye,hogy tényleg azt láthatjuk a videón?Nem meghamisított(gondolom),mert a többiek is nézik és mondják is,hogy:ufo,stb.
Ez alatt az azonosítatlan repülő tárgyat értem nyilván,de csak ül benne valaki.Nem tudom,kíváncsi vagyok,mi a véleményetek.
http://www.youtube.com/watch?v=0AouX-nWvv4&feature=player_em..
2011. jún. 28. 21:38
1/21 anonim válasza:
ez 100% hogy ufo
1. azonosítatlan
2. repülő
3. tárgy
vagyis ufo
2/21 A kérdező kommentje:
Inkább így kérdezem:Szerintetek ez valódi Ufo észlelés,vagy valaki szórakozik?
2011. jún. 28. 21:48
3/21 anonim válasza:
nagy a valószínűsége hogy szórakozik, van egy másik video róla ahol nagyon írják hogy fake. Ma már bármire képesek, attól, hogy úgy tűnik mintha csak véletlen meglátná hogy "úristen Ufo", a többiek is csak statiszták úgy tesznek mintha ők is csodálkoznának. Én amúgy örülnék ha kiderülne hogy igaz, és földönkívüliek, mert végre történne valami, ami felkavarná ezt az álló langyos pocsolyát
4/21 anonim válasza:
valódi de figyeljetek már egymás kérdéseire kicsit pls xD unalmas 3x leírni 1nap ugyan azt a választ ugyan arra a videóra :D
5/21 A kérdező kommentje:
Na erre én is gondoltam,akkor gondolom ennyi is lenne.Igazából én nem hiszek bennük,de ettől még lehetnek.Mármint nem hiszek a tipikus Hollywood-i filmekben szereplő arcokban.Életforma az van.
2011. jún. 28. 22:03
6/21 A kérdező kommentje:
Bocs,nem láttam,máskor majd jobban figyelek.;)
2011. jún. 28. 22:04
7/21 anonim válasza:
semmi gáz csak tegnap 2x válaszoltam rá ma meg 3x xD
8/21 anonim válasza:
ez szerintem annyira ufó mint amennyire te egy fa vagy...magyarul nem az..
9/21 A kérdező kommentje:
Szerintem se...:)
2011. jún. 29. 00:49
10/21 anonim válasza:
ááá..nem igaz hogy az emberek ennyire nem hisznek semmiben :DDD az 100% hogy ufo mint már leirták: azonosítatlan repülő tárgy de abban nem vagyok biztos hogy földönkívüli lenne... de kitudja :) azért megnéztem volna azt én is élőben.Am ezeket nem észlelik a műholdak vagy vmi nagyobb távcsövek?Mert ezeket szerintem elég nehéz észrevenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!