Szerinted ha a Nasa találna földönkívüli életet, ami viszonylag fejlett, vagy az amerikai kormány találna egy lezuhant UFO-t vagy akár a levegőben, azt bejelentenék?
szerintetek bejelentenék ha rábukkanának vaélami ilyesmire? szerintem sajna nem, és ez eléggé felháborító, mert szerintem jogunk van tudni róla, nem érdekel hogy a sok hülye amerikai öreg szívrohamot kapna, meg kitörne a pánik, az ilyen emberek csak öljék meg magukat nyugodtan!
ja és olyan válaszokat lécci ne hogy NINCENEK UFO-k te kis hülyegyerek stb...
Persze csakis szétkürtölnek mindenkinek mindent. :D
A földön ez a szó érvényesül: AGYMOSÁS
Úgy mossák az emberek agyát mint a mosodába a lepedőket és olyan naivak az emberek hogy észre se veszik :D
De én nem dőlök be a kormányoknak hehehe kinyalhatják vagy inkább ne mert büdös a nyelvük :D
Pontosan kedves kérdező...és mégis mostanába is szó került az Area 51-ről és csak kiböktek vmit mégse mindent:P csak sablonosan tudod.Én azt mondom hogy mindenki tud mindent mind a Vatikán (szted mért nem akarták h az ember civilizálódjon) mind Amerika mind az amerika s*gg*t nyaló összes ország (mi is csak itt nem tudnak sz@rt se az emberek van 10-ból 20(akk is sokat mondok) aki felfogja a valóságot. Ez pedig siralmas.
De mindenki azt hisz meg gondol amit akar(csak van mikor hibás:P ).
100% hogy bejelentenék, ez BIZTOS. Ha meg nem is jelentenék be, kiszivárogna az biztos, de hát bejelentenék, ez biztos. Örülnének hogy végre valami amivel hírt kelthetnek meg minden. Bejelentenék ez biztos hogy bejelentenék, az Biztos.
Biztosan bejelentenék, ja. Biztos.
"A második világháború idején például maga a miniszterelnök, Winston Churchill döntött arról, hogy 50 évre titkosítsanak egy azonosítatlan repülő tárgyról szóló megfigyelést, amelyről a RAF, a Royal Air Force, vagyis a Királyi Légierő bombázói számoltak be. Churchill azzal indokolta az intézkedést, hogy meg akarja előzni a „tömegpánikot”. "
Ezek nem földönkívüliek voltak,hanem a nácik titkos fegyverei(repülő csészealjak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!