Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi ez? Csillagszerű test, ami...

Mi ez? Csillagszerű test, ami sokáig áll, aztán elindul és elhalványodik-eltűnik?

Figyelt kérdés

Többször is láttam már ilyet az elmúlt húsz év alatt. Hol fényesebb hol nem.

A műholdat ismerem.Az hullócsillagokat is. Mi lehet ez?

Volt hogy órákig állt, azt hittem h a Vénusz, aztán egyszer csak elindult elég gyorsan és kivonta a fényét-majd egy kisebbnek látszott és eltűnt.

2011. jún. 20. 20:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
2010 nyár elején egyszer feküdtem az ágyamba és hallgattam a tücskök ciripelését és a kutyák ugatását,az ágyam elég közel volt az ablakhoz így a csillagokat is tudtam nézegetni. Egyszer egy nagyon fényes csillag jelent meg az égen ami repült is és abban a pillanatban elhallgatott oda kint minden ez 2-3 óra között történt én nem tudtam ezután elaludni és a tücskök 6-7 óra között kezdek el újra ciripelni,mikor elaludtam és kipihenten ébredtem elmeséltem anyukámnak,aznap este kiültünk a kertben és kb 8-9 vagy 10 ilyet láttam óránként. Másnap este egyszer csak a szeme sarkából láttam egy fényes csillagot oda néztem mire a csillag villant egyet és eltűnt,azóta minden nyáron kiülünk anyukámmal és az eget kémleljük. Tavaly nyáron majdnem meghaltam az ijedtségtől, egy nagyon fényes csillag repült az utca felől a kert közepe felé és ott megállt aztán a szomszéd kertek felett repült és néha akkorát villant,mintha csak egy vakuba néztem volna bele,aztán sötét volt a helyén és pár másodperc alatt újra fényes lett elindult és villant egyet ezt még párszor megcsinálta és eltűnt,azt mondtam anyukámnak,hogy műhold lehetett de visszajött a másik utca kertjei felett és ott is ugyanezt csinálta aztán a végén a mi kertünk felé repült és egyre gyorsabban repült felfelé,a végén villant egy hatalmasat és eltűnt.Olyanokat is láttam párszor,hogy egy repülőgép repül és egy picit távolabb a gép mögött repül egy csillag fényű valami,a repülő ugye villog is,de az a valami nem villogott,aztán a gép mögé ért utána szóltam anyukámnak oda nézett utána az a valami nagyon gyorsan a gép mellé repült és utána villámgyorsan elkezdett repülni a gép mellett,lehagyva a gépet és egy villanás után eltűnt. Mintha csak a géppel versenyezett volna,hogy melyikük a gyorsabb.
2014. aug. 5. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!