Mi ez? Csillagszerű test, ami sokáig áll, aztán elindul és elhalványodik-eltűnik?
Figyelt kérdés
Többször is láttam már ilyet az elmúlt húsz év alatt. Hol fényesebb hol nem.
A műholdat ismerem.Az hullócsillagokat is. Mi lehet ez?
Volt hogy órákig állt, azt hittem h a Vénusz, aztán egyszer csak elindult elég gyorsan és kivonta a fényét-majd egy kisebbnek látszott és eltűnt.
2011. jún. 20. 20:50
1/11 A kérdező kommentje:
ISS az lehet? Megállhat?
2011. jún. 20. 20:56
2/11 anonim válasza:
szerintem valami kisbolygó, ami rendszeresen visszatér arra a pontra, de kérdezz meg valami föcitanárt, hátha ő jobban tud segíteni :)
3/11 anonim válasza:
Én is láttam már ilyet. Naponta több ezer csillag pusztul el. Lehet hogy ez egy ilyen.
4/11 anonim válasza:
En is lattam tobbszor hasonlo "jelenseget". Az erdekes a dologban az, hogy miutan elhalvanyul es eltunik, par masodpercere egy masik helyen tunik fel... En sem tudom mi lehet az, de erdekelne...
5/11 Tom Benko válasza:
Iss nem állhat meg, de ha nincs éppen viszonyítási pont, állni látszódhat. A leírás alapján inkább valami a légkörben történő esemény lehet.
7/11 A kérdező kommentje:
második: milyen kisbolygó? Tudtommal nincsen kisbolygó a Föld közelében sem, nem hogy megállna és elindulna...
2011. jún. 21. 11:41
8/11 anonim válasza:
Én is láttam ilyet. Három napja a szomszédban voltam és láttunk egyet. A légkörön belül volt. Tegnap megfigyeltem, mert kíváncsi voltam. Akkor már hetet is láttam. Nagyon kíváncsi vagyok. Már minden este az eget fogom figyelni.
9/11 anonim válasza:
Egy ideje minden este rendszeresen látok ilyet. Fogalmam sincs mi lehet az.
10/11 anonim válasza:
apám csillagász és mesélt nekem ilyen jelenségről, és meg is magyarázta hogy miért van, de én elfelejtettem. viszont annyit mondhatok, hogy az szerintem nem ufo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!