UFO felderítők csapatban ki lenne benne?
Komoly a kérdés, mert így, lehet tudni, hogy melyik kamu/képzelgés, vagy földi gyártmányú repülőgépről/űrhajóról van szó, de ha igaz, akkor arról is írni kell.
Lehet kezdeni itt is, nyugodtan, helyszínt/időpontot megadva, ami után lehet nyomozni.
-„ma 13:55
engem érdekelnek az ilyesmi dolgok/nem vicc,komolyan gondolom/ kisebb koromóta mindig is éreztem egy vonzást a természet feletti lények/dolgok iránt...viszont egy komolyabb dologban nem lennék benne,sajnos nagyon félek...:/ „
>Az is egy feladat, hogy személyesen megbeszélni az illetővel, illetve, ha van kamera, akkor felvenni a helyszínt, ahol történt az eset. Ki tudja, lehet, hogy később már nem fogsz félni és te is jössz, az egyik, komolyabb UFO megfigyelésre.
-„Kriston Rita válasza:
Én benne vagyok. 18 elmúltam úgy h már nem szólhatnának bele. Sátorozni kéne a Zemplénben mint az a lány aki az előző kérdést feltette mert ott látta az ufót.”
>Valahol, 21 év számít a felnőtt kornak, de nem itt, M.o.-n. Akkor jó, majd írok, hogy a Facebook-on melyik oldalhoz lehet csatlakozni. Zemplén azért, picit távol van tőlem, de más, attól még kimehet oda.
-„pálinkát válasza:
Én issss, de csak akkor, ha lesznek kecskék!”
>Hehe… xD Na majd a kecskés sztorikat lepasszoljuk neked – megfelel?
-„ma 14:27
Hülye lennék menni!”
>Akkor ne gyere, nem kötelező!
-„ma 15:23
Nemhogy élveznétek az életett mint ahelyett várni meg észlelni a nagy semmit,higyjétek el vannak csodálatosabb dolgok a foldon csak meg kell oket látni elég ha kimész a természetbe vagy egy erdobe és észleled a kornyezetett.
engem nem érdekelne és nem nézném meg az oldalt,ha csináltok de tobben is vannak így csak nem mondják el.”
>Köszönöm, hogy megosztottad eme fontos információt mi velünk. Bár tudom, hogy már nem nézel ide (bár ki lehetetett volna hagynod ezen kérdést nyugodtan, mert gondolom azért jöttél ide, hogy olvass a krixkraxokról, plebájokról, repliatánokról, meg miegymás marhaságról), de megsúgom, hogy én is, inkább a szkeptikusok közé sorolom magamat, minthogy minden baromságot benyeljek.
-„ma 15:37
Én azért lennék benne, mert minden iránt érdeklődök, aminek nem tisztázott a léte, de emellett irtó szkeptikus vagyok. Hinném, ha látnám.”
>Egy véleményen vagyok veled, remélem, te is csalódni fogsz, úgy mint én, csak valahol el kell kezdeni.
-„ma 15:57
"Kriston Rita válasza:
Én benne vagyok. 18 elmúltam úgy h már nem szólhatnának bele. Sátorozni kéne a Zemplénben mint az a lány aki az előző kérdést feltette mert ott látta az ufót."
Ki az a lány? Énis ismerek 1et, nevét nem mondom meg ,de ő is zempléni.
Ám én benne vagyok és hiszek benne. Szellemvilágban is hiszek ,mivel sokat idéztem és tapasztalam, és ők is megerősitették h nem vagyun 1edül.”
> http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__1893.. - Kriston Rita erre gondolhatott, ide én is válaszoltam.
Amúgy te, az ezotérián belül, miben hiszel?
-„ma 16:46
UFO felderítés az, hogy kimentek a hegyekbe és várjátok hogy megjelenjenek?”
>Én már kinőttem abból korból, hogy várjam a sült galambot, én is, a dolgozó emberek közé tartozom, az ingyen cuccok java része átverés, a legjobb esetben, csak egy pár weboldalt nézel meg fölöslegesen, rosszabb esetben meg te fizetsz érte, mert svindlerek csinálják ezt (bár, az, aki megadja a bankkártya adatait, az inkább magára vessen). A lényegre visszatérve: csak, úgy nem megyünk ki sehová az eget kémlelni, kivéve, ha nagy a valószínűsége annak, hogy újra ott lesz a földön kívüli lény.
-„ma 17:28
Lehetne 404 a brigád főnöke,ő megidézhetné az ufokat.”
> hehe... xD. 404-el csak egy kicsit foglalkozunk, attól függetlenül, hogy fenntartásaim vannak vele kapcsolatban, nem is beszélve a fölösleges rémisztgetéseiről,
Amúgy te, az ezotérián belül, miben hiszel?
Erre válaszolva: Szellemvilág,Itt angyalok,démonok,szellemek,elementálok.
Szám misztikában és jóslásban is hiszek
Halálbagolyban , és a babona rá 100%ig igaz! Mivel velünk is megtörtént.
Ufokban is hiszek,
Egész parapszichologia
Mindegyikben hiszek! És én tapasztalatokbol merítkezek és azért irtam ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!