Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ha nem játszok csapatban, de...

Ha nem játszok csapatban, de szeretnék, menjek oda egy edzésre és mondjam azt hogy, szeretnék ebben a csapatban játszani?

Figyelt kérdés

A lány, akit szeretek, mindig focista fiúkról beszél, ő is azt szeretne magának. Mondták már hogy játszak csapatban, mert nem vagyok tehetségtelen, de nem akartam, de most, hogy ezt megtudtam, mindenképp szeretnék egy csapatban játszani. Azt akarom hogy ő legyen a feleségem:)

Fiú/15

2011. szept. 29. 20:18
 1/1 anonim válasza:
Nos, először beszéld meg a szűleiddel, hogy minden oké. Ha meg van telszáma apukád,anyukád vagy te hívjátok fel, beszéljetek le egy időpontot amikor megnéznéd az edzést, hogy tetszik-e. Ha igen akkor beszélj az edzővel hogy neked tetszik a foci, és ha van rá lehetőség szeretnél abban a csapatban játszani. Körűbelül ilyesmi módon képzelem el, én hasonló módon kerűltem be a kézilabda csapatba.
2011. okt. 1. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!