UFO felderítők csapatban ki lenne benne?
Komoly a kérdés, mert így, lehet tudni, hogy melyik kamu/képzelgés, vagy földi gyártmányú repülőgépről/űrhajóról van szó, de ha igaz, akkor arról is írni kell.
Lehet kezdeni itt is, nyugodtan, helyszínt/időpontot megadva, ami után lehet nyomozni.
Szkeptikusokat is szívesen várok, illetve azokat is, akik a legnagyobb UFO ellenzők között vannak, nem árt, a másik oldalt is meghallgatni.
Ha csinálok Facebook oldalt, akkor megnéznétek azt?
Nemhogy élveznétek az életett mint ahelyett várni meg észlelni a nagy semmit,higyjétek el vannak csodálatosabb dolgok a foldon csak meg kell oket látni elég ha kimész a természetbe vagy egy erdobe és észleled a kornyezetett.
engem nem érdekelne és nem nézném meg az oldalt,ha csináltok de tobben is vannak így csak nem mondják el.
"Kriston Rita válasza:
Én benne vagyok. 18 elmúltam úgy h már nem szólhatnának bele. Sátorozni kéne a Zemplénben mint az a lány aki az előző kérdést feltette mert ott látta az ufót."
Ki az a lány? Énis ismerek 1et, nevét nem mondom meg ,de ő is zempléni.
Ám én benne vagyok és hiszek benne. Szellemvilágban is hiszek ,mivel sokat idéztem és tapasztalam, és ők is megerősitették h nem vagyun 1edül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!