Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Furcsa hangok a kertből,...

Furcsa hangok a kertből, erdőből, mi lehetett az?

Figyelt kérdés
Sziasztok, idén másodjára hallunk a családommal a hátsó kertből ami egy erdőig tart ilyen furcsa magas frekvenciájú csipogás szerű hangot(türürü-türürü-türürü-türürü). Órákon keresztül hallottuk, mig el nem tudtunk aludni. Éjjel 1-2 óra felé lehetett. Biztos hogy nem telefon vagy ilyesmi elhagyott tárgy adta ki, mivel a 2 észlelés között 1hónap telt el. Az éjszaka folyamán körbenéztük a házat, de a kert végéből jött. Mi lehetett az? Válaszotokat előre is köszönöm.
2011. jún. 11. 20:19
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
Szerintem valamilyen madár adja ki ezeket a hangokat. Nálunk is volt ilyen, de az reggel kezdte el. Mondjuk a fajtáját nem tudom. Földönkívüliek biztosan nem lehetnek, erre mérget vennék. Nem azért, m nem hiszek bennük, csak egyszerűen kizártnak tartom.
2011. jún. 14. 15:09
 52/64 anonim ***** válasza:
Nekem meg nemjó :S..Nem bontsa ki ez a szar Winrar..-.-'
2011. jún. 14. 15:49
 53/64 anonim ***** válasza:
Huh... elég különös egy hang! Megértem, hogy nem tudtatok tőle aludni. Szerintem is a tilosban járt valaki, ezért hallhattátok éjszaka, de hogy mi adhatta ki... passz.
2011. jún. 15. 07:51
 54/64 anonim válasza:
Egy TARDIS materializálódott
2011. júl. 3. 22:32
 55/64 anonim ***** válasza:

én már rég bef*stam volna...:DDDD szerintem,az erdőben pár "jó madár" valamiféle inlegális dolgokat csinálnak. én arra tippelek h fát vágnak az éjjel,és azt valamiféle "csipogós" hangot kiadó,teherautóval szállitják el,és adják el. az is lehetséges,hogy ott van 1 kunyhó/ház és riasztóval van felszerelve,és az megszólal(az oka más tészta^^) az UFO sincs kizárva...:-) lehet,hogy madár...esetleg pár fiatal,aki így szeretné "megviccelni" a közelben lakókat. nem tudom hogy aktuális-e még,de vannak ilyen szakértők akik megtudják nézni,a tér energiájából(vagy ilyesmi.) szerintem,ha halljátok a hangot,nyissátok ki az ablakot,és vegyétek fel(merész dolog...hát még h kimenni pfhujjj) kimenni,semmiképen se ajánlom!:)

32/N

(a helyesírási hibákért,elnézést kérek,csupán gyorsanírtam)

2011. júl. 10. 10:47
 56/64 anonim ***** válasza:
előző vagyok.bocs nem láttam h feltöltötted a hangot. egyébként,azok a szakértők azt tudnák megnézni h UFO-e,de nem hiszem,bár hiszek bennük...(a hango félek meghallgatni...34 éves nő léttemre,elég félős vagyok...)
2011. júl. 10. 10:50
 57/64 A kérdező kommentje:
Még persze hogy aktuális, amúgy köszönöm a válaszokat :)
2011. júl. 16. 22:17
 58/64 anonim ***** válasza:
100%

Sjana a hangot letörölték amit feltöltöttél szal nem tudom milyen, de nem lehet hogy valami kis kütyüt elhagyott valaki. nem tudom nekem még anno mikor volt tamagocsim (-.-") akkor az szólt jóideig valahol a lakásban hónapokig néha-néha. evvel csak azt akarom mondani h más szerkezet is lehet nem csak telo, ami még hangot ad ki sokáig.

Vagy hasonlít azokra a hangokra amit mostanában világszerte észlelnek?

http://www.youtube.com/watch?v=IZQwyV7wHzM

bár gondolom nem.

2012. febr. 22. 20:12
 59/64 anonim ***** válasza:
Már azért régen tetted fel a kérdést, de érdekelne, hogy azóta is hallottátok-e?
2012. febr. 29. 21:26
 60/64 Makaróni951 válasza:
ja bocsi pecáltunk és jelzett az elektromos kapásjelző... egyik haverom meg felvette ezt csengőhangnak pár hónap múlva megint kimentünk csörgött a teló de nem vette fel
2013. aug. 25. 17:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!