Furcsa hangok a kertből, erdőből, mi lehetett az?
én már rég bef*stam volna...:DDDD szerintem,az erdőben pár "jó madár" valamiféle inlegális dolgokat csinálnak. én arra tippelek h fát vágnak az éjjel,és azt valamiféle "csipogós" hangot kiadó,teherautóval szállitják el,és adják el. az is lehetséges,hogy ott van 1 kunyhó/ház és riasztóval van felszerelve,és az megszólal(az oka más tészta^^) az UFO sincs kizárva...:-) lehet,hogy madár...esetleg pár fiatal,aki így szeretné "megviccelni" a közelben lakókat. nem tudom hogy aktuális-e még,de vannak ilyen szakértők akik megtudják nézni,a tér energiájából(vagy ilyesmi.) szerintem,ha halljátok a hangot,nyissátok ki az ablakot,és vegyétek fel(merész dolog...hát még h kimenni pfhujjj) kimenni,semmiképen se ajánlom!:)
32/N
(a helyesírási hibákért,elnézést kérek,csupán gyorsanírtam)
Sjana a hangot letörölték amit feltöltöttél szal nem tudom milyen, de nem lehet hogy valami kis kütyüt elhagyott valaki. nem tudom nekem még anno mikor volt tamagocsim (-.-") akkor az szólt jóideig valahol a lakásban hónapokig néha-néha. evvel csak azt akarom mondani h más szerkezet is lehet nem csak telo, ami még hangot ad ki sokáig.
Vagy hasonlít azokra a hangokra amit mostanában világszerte észlelnek?
http://www.youtube.com/watch?v=IZQwyV7wHzM
bár gondolom nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!