Furcsa hangok a kertből, erdőből, mi lehetett az?
Érdekes...nekem egyszer amikor ilyen hangokat hallottam ujraindult a gépem,de máskor amikor hallottam nem indult újra...nemtudom egyátalán ugyanarról beszélünk e,nálam sose tart 5másodpercnél tovább csak egyszer lejátszódik és nem is este.Mire én kinéznék az ablakon addigra késő.
Megpróbálok keresni egy hangot ami arra hasonlit amit én hallok néha,szerintem te is keress egyet és mutasd meg.
20:29-es vagyok.
igen halottam már tücsök hangot .......
1 tücsök annyira hangos lenne hogy nem lehetne aludni tőle?
nevetséges vagy.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Ha van valami arammal mukodo dolog pl villanypozna ott, akkor szerintem siman adhatta ki az a hangot, ha meg mast nem akkor madar tenyleg... ha eddig csak hangokat eszleltetek, es mas furcsasagot nem, akkor en kizarnam az ufo-kat, mert annak szerintem mas kovetkezmenyei/jelei lennenek ha pl figyelve lennetek vagy valami....
Nem azert irtam ezt, mert en nem hiszek bennuk! Igenis hiszem, hogy vannak....
Hát amit én hallok néha az ennél sokkal trallalázóbb trillázóbb hang,egész en olyan mintha pánikba esne egy riasztó...meg egy sziréna...azért kösz hogy feltöltötted.
Elég passszívnak tűnik ez a hang.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!