Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Furcsa hangok a kertből,...

Furcsa hangok a kertből, erdőből, mi lehetett az?

Figyelt kérdés
Sziasztok, idén másodjára hallunk a családommal a hátsó kertből ami egy erdőig tart ilyen furcsa magas frekvenciájú csipogás szerű hangot(türürü-türürü-türürü-türürü). Órákon keresztül hallottuk, mig el nem tudtunk aludni. Éjjel 1-2 óra felé lehetett. Biztos hogy nem telefon vagy ilyesmi elhagyott tárgy adta ki, mivel a 2 észlelés között 1hónap telt el. Az éjszaka folyamán körbenéztük a házat, de a kert végéből jött. Mi lehetett az? Válaszotokat előre is köszönöm.
2011. jún. 11. 20:19
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:

Érdekes...nekem egyszer amikor ilyen hangokat hallottam ujraindult a gépem,de máskor amikor hallottam nem indult újra...nemtudom egyátalán ugyanarról beszélünk e,nálam sose tart 5másodpercnél tovább csak egyszer lejátszódik és nem is este.Mire én kinéznék az ablakon addigra késő.

Megpróbálok keresni egy hangot ami arra hasonlit amit én hallok néha,szerintem te is keress egyet és mutasd meg.

2011. jún. 12. 12:11
 42/64 anonim ***** válasza:
27%

20:29-es vagyok.

igen halottam már tücsök hangot .......

1 tücsök annyira hangos lenne hogy nem lehetne aludni tőle?

nevetséges vagy.

2011. jún. 12. 13:57
 43/64 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! meg próbálok keresni, hátha segiteni tud valaki.
2011. jún. 12. 15:23
 44/64 A kérdező kommentje:
sikerült egy midi creatorral egész hasonló hagot létrehoznom, mingyár feltöltöm
2011. jún. 12. 15:34
 45/64 A kérdező kommentje:
LINK: *****

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. jún. 12. 15:45
 46/64 anonim ***** válasza:

Ha van valami arammal mukodo dolog pl villanypozna ott, akkor szerintem siman adhatta ki az a hangot, ha meg mast nem akkor madar tenyleg... ha eddig csak hangokat eszleltetek, es mas furcsasagot nem, akkor en kizarnam az ufo-kat, mert annak szerintem mas kovetkezmenyei/jelei lennenek ha pl figyelve lennetek vagy valami....

Nem azert irtam ezt, mert en nem hiszek bennuk! Igenis hiszem, hogy vannak....

2011. jún. 12. 18:51
 47/64 anonim ***** válasza:
63%
ilyet már én is hallotam...kiderült hogy csak 404 tologatja a reptoid nőjét.
2011. jún. 12. 19:54
 48/64 A kérdező kommentje:
19:54, köszönöm a választ, olyan jót nevettem, hogy kiestem a székből :DD
2011. jún. 12. 23:05
 49/64 anonim ***** válasza:
100%

Hát amit én hallok néha az ennél sokkal trallalázóbb trillázóbb hang,egész en olyan mintha pánikba esne egy riasztó...meg egy sziréna...azért kösz hogy feltöltötted.

Elég passszívnak tűnik ez a hang.

2011. jún. 13. 01:26
 50/64 anonim ***** válasza:
72%
Vagy lehetett valamelyik Megasztár!
2011. jún. 13. 14:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!