Miért hiszik azt sokan hogy a földön kívüliek békével jönnek?
Mi okbol haboruznanak velunk?? Nem hiszem, hogy kell nekik a bolygonk, ha ok mar eljutottak mas galaxisokba, ahol ki tudja hany elheto bolygo van meg, amit birtokba vehetnek? Meg ha ki is irtanak a Fold lakossagat, mint a legobb ilyen ufo-s filmben(vilagok harca pl)... mi ertelme lenne ok nelkul gyilkolaszni, ha mar fejlettebbek mint mi, emberek, akkor gondolom a gondolkodasmodjuk sem olyan primitiv, hogy "gyilkoljunk mert az yo" -.-" :D
Ha bekevel jonnek, akkor szerintem nekunk kell alkalmazkodnunk hozzajuk, mert lehet, hogy sok segitseget kapunk majd toluk.
Én szeretnék békés űrlényekben hinni. De!
Tegyük fel, hogy olyan fejlettek, hogy tényleg gond nélkül áthidalják a hatalmas távolságokat. Viszont az, hogy műszakilag fejlettebbek, nem jelenti azt hogy erkölcsileg is felettünk állnak. Lehet hogy ugyanolyan gyarló természetűek mint mi, csak egy két felfedezésnél "szerencsésebbek" voltak és olyat találtak fel véletlenül amit mi még nem, vagy mondjuk régebb óta léteznek és több idejük volt fejlesztgetni. Felmerülhet a kérdés, hogy de akkor is, kapzsiságból miért jönnének ide, ha a fejlettségükkel maguk is előállíthatják azt ami kell nekik? De mi van, ha nem anyagi, hanem ideológiai okokból jönnek, és mondjuk azért törnek az életünkre, mert alsóbbrendűnek tartanak minket, vagy féltékenyek?
Tényleg bármi megeshet HA idejönnek, és én csak egyet vázoltam fel a lehetőségek közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!