Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért hiszik azt sokan hogy a...

Miért hiszik azt sokan hogy a földön kívüliek békével jönnek?

Figyelt kérdés
Abból indulok ki hogy idegeneknek miért kéne békésen viselkedni? Valószínű hogyha ide eljutnak akkor fejlettebbek mint mi tehát mi szükségük lenne arra hogy békésen viszonyuljanak hozzánk? Simán rabszolgasorsba taszíthatnának minket. Bár lehet csak az ember ilyen gyarló lény...
2011. jún. 7. 21:48
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Mi okbol haboruznanak velunk?? Nem hiszem, hogy kell nekik a bolygonk, ha ok mar eljutottak mas galaxisokba, ahol ki tudja hany elheto bolygo van meg, amit birtokba vehetnek? Meg ha ki is irtanak a Fold lakossagat, mint a legobb ilyen ufo-s filmben(vilagok harca pl)... mi ertelme lenne ok nelkul gyilkolaszni, ha mar fejlettebbek mint mi, emberek, akkor gondolom a gondolkodasmodjuk sem olyan primitiv, hogy "gyilkoljunk mert az yo" -.-" :D

Ha bekevel jonnek, akkor szerintem nekunk kell alkalmazkodnunk hozzajuk, mert lehet, hogy sok segitseget kapunk majd toluk.

2011. jún. 12. 19:13
 22/24 anonim ***** válasza:
el mondjam mi lesz? lejönnek ide, látják hogy mekkora szemét dombot csináltunk a Földből, és itt hagynak a p*csába had dögöljünk meg!
2011. jún. 12. 19:23
 23/24 anonim válasza:
Van egy olyan elmélet is, miszerint segíteni jönnek nekünk, ahogy jöttek is bizonyos időközönként. Ez sokmindenre magyarázatot adna, például a vallások többségében szereplő istenek égi eredetére, a Napistenekre, akik nagy madarakon érkeztek a napból, stb. Vannak furcsa hieroglifák, barlangrajzok, és persze hamisítvány hegyek is, talán mind az. A gyerekek fejének megnyújtása sok kúltúrában szintén az istenekhez való hasonlatosság célját szolgálta, és még rengeteg olyan dolog van, amit lehetne "látogatókkal" magyarázni. Pl. az utóbbi 50 év rohamos technikai fejlődése, és hát gondoljunk vissza 50 évet, mi volt? Roswell. Persze én úgy vélem, hogy az FBI csak belefáradt a tüntetésekbe és a sok scifi-fanatikus követelőzésébe, ezért "vallották be" hogy ott igen, valami idegen dolog pottyant le...
2011. jún. 14. 13:20
 24/24 anonim ***** válasza:

Én szeretnék békés űrlényekben hinni. De!

Tegyük fel, hogy olyan fejlettek, hogy tényleg gond nélkül áthidalják a hatalmas távolságokat. Viszont az, hogy műszakilag fejlettebbek, nem jelenti azt hogy erkölcsileg is felettünk állnak. Lehet hogy ugyanolyan gyarló természetűek mint mi, csak egy két felfedezésnél "szerencsésebbek" voltak és olyat találtak fel véletlenül amit mi még nem, vagy mondjuk régebb óta léteznek és több idejük volt fejlesztgetni. Felmerülhet a kérdés, hogy de akkor is, kapzsiságból miért jönnének ide, ha a fejlettségükkel maguk is előállíthatják azt ami kell nekik? De mi van, ha nem anyagi, hanem ideológiai okokból jönnek, és mondjuk azért törnek az életünkre, mert alsóbbrendűnek tartanak minket, vagy féltékenyek?

Tényleg bármi megeshet HA idejönnek, és én csak egyet vázoltam fel a lehetőségek közül.

2011. jún. 18. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!