Ki szerint lehet valamit is tenni békével a világért?
nincs háború több ember van
genetikai selejteket engednek megszületni
több embernek több élelem kell
több élelemhez több lehetőség, de nincs
Szerintem meg úgy ahogy van hibádzik a dolog,ugyanis ma a földön ahol hoború,ott éhinség,betegség,szegénység van.Ahol nincs háború,ott kevesebb az éhező és a kilátástalan jövő....Vagyis hiába csökken az emberek létszáma a háborús területeken,elég élelem és főleg "lehetőség" ahogy te hívod abszolút nincs.Ahol nincs háború,ott több az élelem és a lehetőség is...
Vegyél példát Japánról és az USA-ról.Háborúk nem igen sújtották ezt a 2 országot legalábbis olyan mértékben nem mint az EU országokat és jelenleg a világ leg fejlettebb gazdaságát mondhatják magukévá a polgáraik pedig magas életszinvonalat....
Jó,mindenhol vannak munka nélküliek,éhezők de ha tágabb körben nézel szét,az éhezés és a szegénység leginkább a háború sújtotta területekre jellenző és nem fordítva.
Nem is értem hogy gondolhat bárki is olyasmire hogy a béke nem megoldás mert háború nélkül túl sok ember él..
Egy háború első sorban a hazdaságot vágja haza.A gazdaság pedig minden mást...
Te beteg vagy.
Ha nem háborúzunk akkor fel éljük a tartalékainkat az állatokat meg ki írtjuk???????????
Mert ha háborúzunk akkor aztán fel lendül a mezőgazdaság,megy a sütés fözés,állat tenyésztés,növény termesztés igaz????
Ha háború van,ki a *aszom fogja neked a földeket művelni,búzát termeszteni és kenyeret sütni?Majd a hadsereg mi?ELőbb kapsz fegyvert a kezedbe vagy golyót a fejedbe mint egy tányér ételt *arom....
Érted te egyáltalán miről beszélsz?Hány éves vagy?
Vagy már arról beszélsz hogy jobb lenne ha az emberiség ki halna vagy mi a *ökömet zagyválsz itt?
Nah mindegy,a te dólgod.De egyértelműen látszik hogy gyerek vagy még és lilád sincs az egészről csak gondolom szét nyomtad már az agyad a Call of Duty-val....
Szerintem sürgősen vizsgáltasd ki magad vagy hallgasd meg pár 2. világháborús veterán mit mond,milyen a háború,fel lendült a gazdaság?
ki beszél itt a gazdaságról? ki beszél az emberekről?
és nem játszok számítógépes játékokkal, és gyerek se vagyok már, csak egy fej nélküli szegecs amit nehezebben (remélhetőleg) vernek bele a falba többi mellé, te olyan fajta vagy aki nem mer belegondolni belemélyedni igazán a dolgokba csak a felszínt kajálja én meg nem. ennyiben különbözünk és nem kell egyből trágár kifejezéseket használnál ha nem tudsz normálisan írni akkor ne írj én nem oltást várok
a békét csak úgy lehet elérni, hogy az ember leszokik az önzésről...ha leszokott az önzésről, akkor nem lesz többé mohó, vagyis megfontolttá válik, józan eszűvé a vakból, elfogultból, így nem lesznek gondok, ráadásul ha az emberiség önzetlen lenne globális szinten, akkor bizony a természet sem így reagálna, ahogyan most...tudod minden kapcsolatban van egymással...tehát ha béke van, akkor élelem is jutna mindenkinek, és egy kicsit magasabb szintre emelhetnénk tudatunk állapotát, ami mellesleg a cél is lenne. :)
nem tudom te milyen békére gondoltál, de a valós békének, ami a feltétel nélküli szeretetből épül fel, jövedelmezőek a hatásai...világszinten. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
Nem használtam trágár szavakat mert az első betű helyére oda raktam hogy "*".Hogy te mit gondolsz a "*" helyére,az már más kérdés XD
Értem hogy mit mondasz,egyszerűen csak nem értek vele egyet,mert ha jól értem te a háborúban és az az emberek ílymódon csökkenő létszámában látod a megoldást.
Én viszont azt mondom hogy a természetben és a természet élővilágában nagyobb kárt semmi nem tud okozni mint egy háború...Ott van például Hirosima és Nagaszaki.Ezeken a területeken élet,nem valószínű hogy fent maradt a főld pedig teljesen terméketlenné vált...Ha valaha is ki tör egy újabb világ háború,a mai modern fegyvereknek köszönhetően nem csak ez emberek létszáma csökkene,de még az is lehet hogy az egész bolygó felszine lakhatatlanná válna...A háború nem megoldás semmire főleg hogy ilyen nagy erejű pusztító fegyverek vannak sok ország bírtokában.
Én ezen a véleményen vagyok.
A megoldás a békében van,csak az nem mindegy hogy a békét,milyen módon érjük le...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!