Mit jelent a 404? tudom h azegy kommentelp valaki aztis lmondhatnátok h ki meg képet is küldjetek rola pls.
A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:17
Te vagy az a fiatal lány akit meghívott és megmutatta a földönkívüli nagylevelű növényét és amit abból adott neked termersztési céllal nálad 1 nap alatt elpusztúlt. Megállapította, hogy tele vagy kemikáliákkal és megitatott egy ecetes lével. Aztán meg elmesélt a titkoa 13-masokról és egyéb misztikumokról dolgokat ?
Ő a Telkes.
Hihetetlen most regeltem nem rég de síkítok a röhögéstől...
Most van ez a 404 nevezetü parizer azt 1 ember ha átlátja h milyen egyáltalán a valóságba meg ugye bár vannak követői(az oldalon)...a többi meg hurá emberi elő ítélet meg fikázzuk ki mert éppenséggel megint vélemény külömbségek vannak én sztem jó ember azt kész.
A többi meg gondolkodjon el felőlem még a százalékaiba is bele ülhet mit érdekel engem.Gondolkodjon el mindenki h mit ért el az életébe,hol tart a Föld jövő képe,és mi mindent nem tudunk még a Földön azt már a Marsra készülünk -.-"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!