Hallottatok tegnap éjfél körül egy nagyon furcsa zúgást?
Intenziven zúgott,és néha morajlott,néha pedig "letompitott" villámcsapás hangja volt. Valami nagyon különös.Valamikor nagyon erős volt,valamikor pedig alig lehetett hallani.
Rajtam kivül még 1 személy hallotta.
Na jó figyú nem akartalak meg bántani, de zúgást tegnap este... Nem hinném hogy valami idegen csészealjak adták volna ki azt a zúgást amit te hallottál, sok minden zúg a környezetünkben, nem kell mindenre azt hinni hogy ufó...
Tényleg ha nem tudjuk hogy melyik megyében laksz, vagy városban, esetleg falúban akkor mért nem úgy tetted fel a kérdést, hogy ebben a megyében ti is hallottátok ezt a furcsa zúgást, vagy hasonló...
Én a főút mellett lakom és minden nap hallom azokat a róhat autókat.. De már megszoktam.. a lényeg hogy Szerintem senki nem hallotta rajtad kívül az a hangot...
Kérdezd meg a szüleidet hogy hallottak valamit..
Vagy a szomszédot, de neee éppen itt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!