Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hallottatok tegnap éjfél...

Klipi kérdése:

Hallottatok tegnap éjfél körül egy nagyon furcsa zúgást?

Figyelt kérdés

Intenziven zúgott,és néha morajlott,néha pedig "letompitott" villámcsapás hangja volt. Valami nagyon különös.Valamikor nagyon erős volt,valamikor pedig alig lehetett hallani.

Rajtam kivül még 1 személy hallotta.

2011. máj. 19. 09:49
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Na jó figyú nem akartalak meg bántani, de zúgást tegnap este... Nem hinném hogy valami idegen csészealjak adták volna ki azt a zúgást amit te hallottál, sok minden zúg a környezetünkben, nem kell mindenre azt hinni hogy ufó...

Tényleg ha nem tudjuk hogy melyik megyében laksz, vagy városban, esetleg falúban akkor mért nem úgy tetted fel a kérdést, hogy ebben a megyében ti is hallottátok ezt a furcsa zúgást, vagy hasonló...

Én a főút mellett lakom és minden nap hallom azokat a róhat autókat.. De már megszoktam.. a lényeg hogy Szerintem senki nem hallotta rajtad kívül az a hangot...

Kérdezd meg a szüleidet hogy hallottak valamit..

Vagy a szomszédot, de neee éppen itt :)

2011. máj. 20. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!