Hallottatok tegnap éjfél körül egy nagyon furcsa zúgást?
Intenziven zúgott,és néha morajlott,néha pedig "letompitott" villámcsapás hangja volt. Valami nagyon különös.Valamikor nagyon erős volt,valamikor pedig alig lehetett hallani.
Rajtam kivül még 1 személy hallotta.
Nem lehetett egy katonai repülő?
Azok, ha messzebb vannak, akkor nagyon mély, búgó hangja van.
Repcsi lehet. Nálunk itt van katonai reptér, meg kecsóról is iderepkednek, éjjel főleg szeretjük. XD
De lehetett távoli égzengés is, ugyanis tegnap nem egy helyen volt vihar tudtommal. Nem kell rögtön valami rendkívülire gondolni. :D
Jézusom te azt hiszed, hogy ahol te laksz ott lakik minden gyakori kérdező felhasználó, ekkora gyerekes ne legyél...
Egyébként meg hallottam valami morgást, és tudod mi volt az Bear Gryls volt mert eltévedt az erdőben :D
Kedves diator! Egyáltalán nem hiszem azt,hogy minden gyakori kérdező ott lakik ahol én,csak gondoltam,hogy esetleg van mégvalaki a közelből.
És nem vagyok gyerekes. Főleg ez miatt nem. Inkább te estél ki gyerekesnek a Bear Grylls-es vicceddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!