Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ha egy nap arra ébrednél,...

Ha egy nap arra ébrednél, hogy a tévéből, internetről, rádióból azt hallod, hogy az idegenek egy csoportja felvette velünk a kapcsolatot, mit szólnál?

Figyelt kérdés
Mi lenne az első benyomás? Megijednél, vagy inkább örülnél? Mennyire változna meg a világról alkotott képed?
2011. máj. 13. 09:11
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Én örülnék neki, és minél hamarabb találkozni is szeretnék eggyel. Kiváncsi vagyok milyen lehet a kultúrája egy egy másik bolygón élő fajnak. Bár sokat nem hiszem, hogy értenék abból amit mondanak.:D

És nem változna meg a világról alkotott képem.

Egyébként miért lenne bajban a vatikán? Hisz, már ők is várják az idegeneket.:D

2011. máj. 13. 13:23
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy azt nem értem, hogy ha ez megtörténik, akkor miért pánikolnak egyes hívők, mert attól, hogy egy civilizáció fejlettebb az emberinél, attól még lehetnek ők is Istenhívők, vagyis ez nem összeegyeztethető az ateizmussal, illetve azzal, hogy az Isten helyébe mondjanak mindent a földönkívüliekről.
2011. máj. 13. 13:34
 13/27 anonim ***** válasza:
55%

Örülnék neki, és a szkeptikusoknak a pofájukba nevettem volna :D

HI HI HI, és elmennék egy másik bolygóra :D

2011. máj. 13. 13:52
 14/27 anonim ***** válasza:
48%
Valszeg ez előbb utóbb meg fog tőrténni, lehet hogy 2012-ben.
2011. máj. 13. 15:05
 15/27 skarma ***** válasza:
100%
Megpróbálnék haverkodni a földönkívüliekkel. Tuti nem gonoszak.
2011. máj. 13. 15:35
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Tévét, gépet, rádiót kikapcsolnám. Aludnék egyet. Ha felébredve még mingig úgy vélném, hogy ilyesmit közvetítenek a telekommunikációs eszközök, komolyan elkezdenék aggódni. Végül magamba zuhannék, és szégyenkezve felkeresnék egy pszichiátert. Ha a pszichiáter is úgy vélné, hogy igen, eljöttek az idegenek, akkor nagy levegő, hazamennék, és megpróbálnám elfogadni magam az új, frissen vasalt paranoid téveszmés skizofréniámmal.
2011. máj. 13. 16:43
 17/27 A kérdező kommentje:
:D Köszönöm a válaszokat
2011. máj. 13. 20:07
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Igazából ez már velem megtörtént múltkor ülök a buszon hallgatom a rádiót erre bemondják hogy az FBI elismerte az ufók létezését én meg nézek magam elé mondom ápr 1. van vagy mi? :D
2011. máj. 13. 20:43
 19/27 anonim ***** válasza:

Először távolságtartó lennék, aztán ha pár nap múlva nem derül ki, hogy átverés, akkor örülnék. Elég fejlett lehet a technológiájuk, sokat lehetne tanulni, ha ide eljutottak.

Egyébként mert szkeptikus vagy, az nem jelenti azt, hogy kizárod a földönkívüliek létezését. Abban kételkedsz erőteljesen, hogy nincsenek reptiliánok, nem lesz 2012-ben semmi, nincsenek szellemek, stb.

És abban is kételkedsz, hogy már lennének itt űrlények. Úgyhogy pont az űrlények megjelenésénél aki rajtuk röhögne, azzal csak magát égetné. Ha teszem azt Cthulu jelenne meg, bal oldalán egy maja sámánnal 2012-ben és láncos démonok hadseregével igázná le a földet olyan szekerekkel, amik a fengshui szerint lennének berendezve, na akkor szerintem érvényes a pofánröhögés

2011. máj. 16. 11:40
 20/27 anonim ***** válasza:
Én megijednék, visszasírnám azt az időt, amikor az édes tudatlanság világában éltünk...
2011. máj. 16. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!