Ha egy nap arra ébrednél, hogy a tévéből, internetről, rádióból azt hallod, hogy az idegenek egy csoportja felvette velünk a kapcsolatot, mit szólnál?

Én örülnék neki, és minél hamarabb találkozni is szeretnék eggyel. Kiváncsi vagyok milyen lehet a kultúrája egy egy másik bolygón élő fajnak. Bár sokat nem hiszem, hogy értenék abból amit mondanak.:D
És nem változna meg a világról alkotott képem.
Egyébként miért lenne bajban a vatikán? Hisz, már ők is várják az idegeneket.:D

Örülnék neki, és a szkeptikusoknak a pofájukba nevettem volna :D
HI HI HI, és elmennék egy másik bolygóra :D

Először távolságtartó lennék, aztán ha pár nap múlva nem derül ki, hogy átverés, akkor örülnék. Elég fejlett lehet a technológiájuk, sokat lehetne tanulni, ha ide eljutottak.
Egyébként mert szkeptikus vagy, az nem jelenti azt, hogy kizárod a földönkívüliek létezését. Abban kételkedsz erőteljesen, hogy nincsenek reptiliánok, nem lesz 2012-ben semmi, nincsenek szellemek, stb.
És abban is kételkedsz, hogy már lennének itt űrlények. Úgyhogy pont az űrlények megjelenésénél aki rajtuk röhögne, azzal csak magát égetné. Ha teszem azt Cthulu jelenne meg, bal oldalán egy maja sámánnal 2012-ben és láncos démonok hadseregével igázná le a földet olyan szekerekkel, amik a fengshui szerint lennének berendezve, na akkor szerintem érvényes a pofánröhögés

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!