404 kapcsolatot szeretnék veled felvenni (? )
Belső információból tudom hogy bezárták,mert túl sokat tudott,és mindenkit aki kapcsolatba próbál lépni vele azt is elkapják.Én vigyáznk a helyedbe!
MUFOK
Amúgy 404 földönkívüli és azé küldték ide hogy az emberek gondolkodását és az ember gyerekek fejlődését tanulmányozza. Én tudom mer amikor megdugott és elélvezett pirosan világított a szeme előjött belőle az igazi idegen lény szeme és nagyon megijedtem! De nem mertem megkérdezni hogy mi volt ez nehogy megöljön amiért rájöttem hogy ő nem ember. Most már lehet róla beszélnem már nem vagyok az ágyába. De akkor nagyon féltem. És ezt senki nem hiszi el nekem :(
Amúgy az idegen lények is ugyan úgy dugnak saját tapasztalatból mondom! 404 telefonszáma: ez az irodájáé: (06-1) 283-1045
kedves 23:42, hogy írjon nekedprivit,ha nincs is engedélyezve?
Vagy úgy gondolod 404 az algoritmusokon is át tud lépni?
Bárki felveheti velem a kapcsolatot, hisz a lehetőséget megadom.
Én azért vagyok itt, hogy segítsek azoknak akik kétségbeesetten várnak valakitől segítséget, aki hisz nekik és megérti őket. A kitalált történeteken jókat szoktam nevetni de lehetőleg kíméljetek :)
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:55
Az általad beírt telefonszám egy üzleti berendezéséket és kiraktdekorációkat árusító cég telefonszáma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!